Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aki csak ennyit keres, annak...

Aki csak ennyit keres, annak lehet esélye párt találni?

Figyelt kérdés

30 éves férfi, havonta 300-350 ezerből él, saját ingatlanban egy falu szélén, egyedül. Évek óta nem volt kapcsolata.

Így lehet esélyem barátnőt találni? :(

2023. okt. 10. 09:19
1 2
 11/20 anonim válasza:
Figyelj, még dolgozol pluszban egy kicsit masodallas maszek stb simán meglehet kb a 450-500 ha van barátnőd és ő is keres ennyit akkor közel 1 millióból szerintem már elég jól el lehet eldegelni főleg ha van saját ingatlan is úgyhogy nem értem mi a gondod
2023. okt. 11. 10:56
 12/20 anonim válasza:
6k felett keresek mégis képes vagyok eltapsolni xd egyszer majd csak megy a félre pakolás. Egyedül vagyok így senki nem bsztat miatta :’D
2023. okt. 11. 15:16
 13/20 anonim válasza:
Ennyivel örülj h nem halsz éhen, minek akarsz még éhes szájat magad mellé?
2023. okt. 15. 01:01
 14/20 anonim válasza:

Itt gyakorin komolyan azt látom, hogy rengeteg férfi itt rontja el, hogy azt hiszik, hogy ezek a legfontosabb paraméterek. Mennyit keres, van-e saját ingatlan...

Nyilván nem lehet aztmondani, hogy teljesen lényegtelen, de ha annyit keresel, hogy ha nehezen is de eltartod magad onnantól 90%-ban inkább az számít, hogy milyen ember vagy. Mennyire vagy normális, értelmes, hogy nézel ki, mennyire vagy igényes magadra, mennyire lehet jól elbeszélgetni veled stb.

Nyilván vannak kivételek, akik x havi kereset alatt lenéznek egy férfit, hát nézzék, velük nem kell foglalkozni, az átlag azért nem ilyen. A mai világban nagyon sok nő pénzénél van, és nekik fontosabb az, hogy jó társa legyél mint az, hogy mennyit keresel ezt kellene megérteni.

2023. okt. 16. 00:09
 15/20 anonim válasza:
A pár találásnak mi köze a jövedelemhez?! Amúgy a leírás alapján én is lehetnék, csak én városban lakom, egyetemen tanítok és kb ennyi a fizetésem. Ismerkedésnél soha nem azt kérdezem, hogy mennyit keres az illető és tőlem sem szokták megkérdezni.
2023. okt. 16. 13:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Nekem lehetetlen párt találni... észre sem vesznek a nők. :(
2023. okt. 16. 13:13
 17/20 anonim válasza:
Az valószínűleg nem a fizetésed miatt van.
2023. okt. 16. 17:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok törpe... 185 cm vagyok, de már 100 kg... régebben vékony vtam, akkor se vett észre senki. :(
2023. okt. 16. 17:50
 19/20 anonim válasza:
Izmosodj,aztán lesz csajod.
2023. okt. 16. 17:51
 20/20 anonim válasza:

Ha nincs nagyon ronda arcod akkor sima az ügy, javítanod, fejlesztened kell magad mind kívül, mind belül. Bár jó kérdés, hogy miért vártál ezzel eddig. De jobb később mint soha.

Edzés + diéta. ha nem vagy kopasz akkor normális fodrász, normális ruhák stb. Ápoltság alapnak kell, hogy legyen, nem feltételezem, hogy ez nincs meg nálad, de azért leírtam.

Már ha csak a külsődet fejleszted meghoz valamekkora önbizalmat is, de a személyiség az sokkal nehezebb dolog lesz. Erre érdemben nem is tudok tanácsot adni.

Mindenesetre valamit csinálnod kell, ez magától nem fog megoldódni és bizony sok meló, de megéri. Félelmetesen hangzik, hogy az átlagnál jobbnak kell lenni férfiként, de szerencsére azért ez a mérce nincs túl magasan.

2023. okt. 16. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!