Kedves lányok! Felkeltettem az érdeklődéseteket?
Rögtön két "említésre sem méltó" információval indítanék...
1.: Fogszabályzót hordok, mivel a fogsorom kissé kusza.
2.: A bőrszínem kreol, mert félig marokkói származású vagyok...
Szóval ha a "szőke - kék szem" típust kedveled, nem én vagyok a te embered... (És ez még rímelt is!)
A testmagasságom 180cm, ehhez durván 65kiló párosul. Rendszeresen edzek, bár ez nem mutatkozik meg az alkatomon. Egyébként 23 éves vagyok.
Két egyetemre járok egyszerre, szóval időm mint a tenger... Nagyjából egy hónapja ért véget egy 3 éves kapcsolatom, szerencsére már túl vagyok rajta. Kellene egy társ, egy lány aki valóban a lelki társam és nem csak a pénzemért szeret... Szóval a tipik "aranyásók" kíméljenek.
Szeretem a "fura" lányokat, a különcöket, a tipikus művészlelkelet.
A számomra ideális nőt egy szóval tudnám jellemezni: KEDVES...
Ez az emberi tulajdonság számomra fontos és nagyon vonzó. :)
Az külsőt tekintve az ízlésem vegyes... Vékony, molett, szőke, vörös, barna, fekete, magas, alacsony, kismellű, nagymellű, közepes mellű, hegyes mellű, kis vagy nagyfenekű vagy? nekem mindegy...
A lényeg, az ami igazán fontos, hogy milyen a lelked... Szóval ha betöltöttes a 18-at és felkeltettem az érdeklődésed, csak írj. :)
6.
Hátra edzettem 40 kilóval. Kit kell lenyomni?:)
23/N
Beteg vagy ember,nagy a szàd de ekkora nyomorékot ha valóban itt akarsz ismerkedni...
Ekkora nyomorék férget ritkán találni,remélem egy nő nem lesz ilyen szerencsés hogy megkapjon.
Örülj ha életedben egy utcai r1b@ncot találsz,akit megtudol dgni.
Férfi létemre addig vernélek amíg szuszoksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!