Kedves lányok! Felkeltettem az érdeklődéseteket?
Rögtön két "említésre sem méltó" információval indítanék...
1.: Fogszabályzót hordok, mivel a fogsorom kissé kusza.
2.: A bőrszínem kreol, mert félig marokkói származású vagyok...
Szóval ha a "szőke - kék szem" típust kedveled, nem én vagyok a te embered... (És ez még rímelt is!)
A testmagasságom 180cm, ehhez durván 65kiló párosul. Rendszeresen edzek, bár ez nem mutatkozik meg az alkatomon. Egyébként 23 éves vagyok.
Két egyetemre járok egyszerre, szóval időm mint a tenger... Nagyjából egy hónapja ért véget egy 3 éves kapcsolatom, szerencsére már túl vagyok rajta. Kellene egy társ, egy lány aki valóban a lelki társam és nem csak a pénzemért szeret... Szóval a tipik "aranyásók" kíméljenek.
Szeretem a "fura" lányokat, a különcöket, a tipikus művészlelkelet.
A számomra ideális nőt egy szóval tudnám jellemezni: KEDVES...
Ez az emberi tulajdonság számomra fontos és nagyon vonzó. :)
Az külsőt tekintve az ízlésem vegyes... Vékony, molett, szőke, vörös, barna, fekete, magas, alacsony, kismellű, nagymellű, közepes mellű, hegyes mellű, kis vagy nagyfenekű vagy? nekem mindegy...
A lényeg, az ami igazán fontos, hogy milyen a lelked... Szóval ha betöltöttes a 18-at és felkeltettem az érdeklődésed, csak írj. :)
vagy a szőkék kapósak.. de sztem ez baromság..
mind1 szóval túl sok ilyen koketáló szőke akart beszélgetni hogy ne legyen igaz a fenti hipotézisem.
Figyelj, a 2-es vagyok. Én nem értem mi folyik itt. Akkor küldhetem a képeket? De ugye te is küldesz?
Dominik
A valós szöveg.
Rögtön két "említésre sem méltó" információval indítanék...
1.: Kivehetős protkót hordok, mivel fogsorom nincs
2.: A bőrszínem kreol, mert félig cigány származású vagyok... (na jó teljesen)
Szóval ha a "szőke - kék szem" típust kedveled, nem én vagyok a te embered... (És ez még rímelt is!)
A farkam a hátam közepétől mérve 18cm, ehhez durván 6,5 cm átmérő párosul, ha berakom mellé 3 ujjamat. Rendszeresen masztizok, bár ez nem mutatkozik meg a teljesítményemen. Egyébként 23 éves vagyok, vagyis annyinak mondom magam.
Két általános suliba járok estin egyszerre, szóval időm mint a tenger... Kapcsolatom, még soha nem volt... szerencsére már túl vagyok rajta. Kellene egy társ, egy lány aki valóban lány és nem csak a pénzemért szeret... Szóval a tipik "bányászok" kíméljenek.
Szeretem a "fura" lányokat, a különcöket, nem baj, ha farkad van, de lány legyél.
A számomra ideális nőt egy szóval tudnám jellemezni: NEDVES...
Ez az emberi tulajdonság számomra fontos és nagyon vonzó. :)
Az külsőt tekintve az ízlésem vegyes... Vékony, molett, szőke, vörös, barna, fekete, magas, alacsony, kismellű, nagymellű, közepes mellű, hegyes mellű, kis vagy nagyfenekű vagy? nekem mindegy...szúrnám mindet ebben a sorrendben.
A lényeg, az ami igazán fontos, hogy milyen a melled... Szóval ha betöltötted a 12-őt és felkeltettem az érdeklődésed, csak írj. :)
Nem hittem volna hogy vannak még ilyen emberek akik itt akarnak ismerkedni hiába írtad ki szépen a kérdést mármint a kérdésed első sorát végülis megcsillantottad a tajparaszt tudasod.
Nem az a lényeg mennyit dolgozok hanem az hogy mennyit keresek. ;)
Hát persze...😆😆😆 Megfelelő végzettség nélkül (neked a általános iskola elvégzése is komoly kihívást jelenthetett) a beled is ki kell hajtanod ahhoz, hogy megélj... Jah! Hogy nincs munkád? Miért? Kirúgtak, mert nem tudták elviselni a savanyú képed? Vagy már arrafelé idén nem keresnek napszámost? 😆
A "tajparaszt" stílus pedig pont téged jellemez... Abból ítélve, amilyen hozzászólásokat írtál, egy tanulatlan, műveletlen tuskó vagy... Gratulálok!
Srácok, ne izmozzatok már itt, ez mindkét oldalról borzasztó szánalmas.
Inkább beszéljetek meg egy randit, ott mindketten levezethetitek a frusztációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!