Tinderen nőként csak én nem matchelek senkivel sem?
Ezt nem panaszkodásnak szánom, szimplán csak meglepett, mert mindig azt hallom, hogy a nőknek olyan könnyű az online társkeresés.
Inkább csak poénból regisztráltam, mert kíváncsi voltam milyen a "felhozatal". De csak azokat húztam jobbra, akik szimpatikusak voltak. Tehát kb 100 emberből 25. És mondanom sem kell, semmi matchem nem volt. :D Pedig nem vagyok kifejezetten ronda és a képeim is teljesen igényesek voltak. De nem vagyok egy Adriana Lima sem, szóval nem azt akarom kikönyörögni itt senkitől sem, hogy azt mondja, hogy "túl szép vagy, nem mert kezdeményezni" mert ez nyilván nem így van. Totál átlagos vagyok, de vannak azért emberek, akiknek bejövök. Őszintén szólva sosem éreztem rosszul magam a külsőm miatt. A tindert kb 1 hétig használtam, aztán hagytam is.
Valakinek van hasonló tapasztalata vagy csak én vagyok lúzer?
Ez teljesen kizárt. Csak technikai hiba lehet. Ha én átállítom a nemem nőre, perceken belül elkezdenek özönleni a lájkok. Semmit nem kell tennem, a nevem és a képem is marad férfi.
Ez azért van, mert a férfiak gyakran nem is néznek a képernyőre, úgy húzgálnak jobbra mindenkit. Elképzelhetetlennek tartom, hogy nőként ne lenne az első nap legalább 50 lájkod, akármilyen ronda is vagy.
(Ez Budapest és környékén lett kipróbálva, de szerintem még az Antarktiszon is kéne lennie 1-2 lájknak)
Ja, közben látom, hogy lájkod "annyi volt, mint a szemét"....
Hogy akkor miért nem lett belőle match? Szerintem az algoritmus próbált meg az előfizetés irányába terelni... Bár ilyenről még nem hallottam, hogy tényleg 1 darab match sincs.
Esetleg még az, hogy túl keveset használtad az appot, de gondolom ez sem igaz...
Nem tudom. Mindenképpen az algoritmus b.szott ki veled, vagy konkrét technikai hiba.
Pár hónappal ezelőtt volt itt egy kb. ugyanilyen kérdés (talán azzal a különbséggel, hogy az a nő 1-2 emberrel matchelt), de ő is arra panaszkodott, hogy nagyon meglepő, hogy nőként gyakorlatilag nincs matche, pedig sok embert húzott jobbra.
Később kiderült, hogy az applikáció volt bugos nála, később dőltek a matchek.
Szinte kizárt, hogy egy héten keresztül ne matchelj senkivel, pláne átlagosan szép nőként, szóval van rá esély, hogy ez van nálad is, ki tudja 🤷♂️
Előfizetni nem érdemes mert azokat látod akiket nem húztál jobbra....szerintem ne add fel igaza van az előttem szólónak elég 1 match is
Én nagyon sok férfival chateltem, volt aki elsőre nem is tetszett, volt akivel 1 randi volt csak, szóval türelem 😊
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!