Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tinderen nőként csak én nem...

Tinderen nőként csak én nem matchelek senkivel sem?

Figyelt kérdés

Ezt nem panaszkodásnak szánom, szimplán csak meglepett, mert mindig azt hallom, hogy a nőknek olyan könnyű az online társkeresés.

Inkább csak poénból regisztráltam, mert kíváncsi voltam milyen a "felhozatal". De csak azokat húztam jobbra, akik szimpatikusak voltak. Tehát kb 100 emberből 25. És mondanom sem kell, semmi matchem nem volt. :D Pedig nem vagyok kifejezetten ronda és a képeim is teljesen igényesek voltak. De nem vagyok egy Adriana Lima sem, szóval nem azt akarom kikönyörögni itt senkitől sem, hogy azt mondja, hogy "túl szép vagy, nem mert kezdeményezni" mert ez nyilván nem így van. Totál átlagos vagyok, de vannak azért emberek, akiknek bejövök. Őszintén szólva sosem éreztem rosszul magam a külsőm miatt. A tindert kb 1 hétig használtam, aztán hagytam is.

Valakinek van hasonló tapasztalata vagy csak én vagyok lúzer?

2023. okt. 2. 16:38
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Ez teljesen kizárt. Csak technikai hiba lehet. Ha én átállítom a nemem nőre, perceken belül elkezdenek özönleni a lájkok. Semmit nem kell tennem, a nevem és a képem is marad férfi.

Ez azért van, mert a férfiak gyakran nem is néznek a képernyőre, úgy húzgálnak jobbra mindenkit. Elképzelhetetlennek tartom, hogy nőként ne lenne az első nap legalább 50 lájkod, akármilyen ronda is vagy.

(Ez Budapest és környékén lett kipróbálva, de szerintem még az Antarktiszon is kéne lennie 1-2 lájknak)

2023. okt. 3. 21:42
 22/31 anonim válasza:

Ja, közben látom, hogy lájkod "annyi volt, mint a szemét"....

Hogy akkor miért nem lett belőle match? Szerintem az algoritmus próbált meg az előfizetés irányába terelni... Bár ilyenről még nem hallottam, hogy tényleg 1 darab match sincs.

Esetleg még az, hogy túl keveset használtad az appot, de gondolom ez sem igaz...

Nem tudom. Mindenképpen az algoritmus b.szott ki veled, vagy konkrét technikai hiba.

2023. okt. 3. 21:49
 23/31 anonim válasza:

Pár hónappal ezelőtt volt itt egy kb. ugyanilyen kérdés (talán azzal a különbséggel, hogy az a nő 1-2 emberrel matchelt), de ő is arra panaszkodott, hogy nagyon meglepő, hogy nőként gyakorlatilag nincs matche, pedig sok embert húzott jobbra.

Később kiderült, hogy az applikáció volt bugos nála, később dőltek a matchek.

Szinte kizárt, hogy egy héten keresztül ne matchelj senkivel, pláne átlagosan szép nőként, szóval van rá esély, hogy ez van nálad is, ki tudja 🤷‍♂️

2023. okt. 3. 23:14
 24/31 anonim válasza:
Egyébként nem kötekedni akarok, de a kérdésből (illetve a kifejtésből) is jól kijön a férfiak és a nők közötti különbség. A kérdezőnek 100 pasiból kb. 25 jön be, míg ha a kérdező akár csak átlagos külsejű is, valószínűleg 100-ból vagy 90-95 pasinak tetszhet. Egyetlen esetből nyilván nem lehet általánosítani, de azért elgondolkodtató, hogy melyik nem tagjai kiket hajlandóak észrevenni.
2023. okt. 3. 23:29
 25/31 anonim válasza:

Előfizetni nem érdemes mert azokat látod akiket nem húztál jobbra....szerintem ne add fel igaza van az előttem szólónak elég 1 match is

Én nagyon sok férfival chateltem, volt aki elsőre nem is tetszett, volt akivel 1 randi volt csak, szóval türelem 😊

N

2023. okt. 4. 07:31
 26/31 anonim válasza:
Én részemről annyit mondok, hogy csak akkor tinderezek, ha egy jó bebaszós buli után nem szedtem össze egy macát se, akkor meg félig vakon húzgálok, szóval nem érdemes komolyan venni, mert én se veszem komolyan, meg az ismerőskörömből úgy senki.
2023. okt. 6. 00:16
 27/31 anonim válasza:
Mi ez a jobbra húzás, meg match? Én ma hajnalban regisztráltam és még semmi. Nem húzok senkit jobbra vagy balra, szívet vagy x-et nyomok a képre.
2023. okt. 15. 06:42
 28/31 anonim válasza:
27# az ugyanaz, a szív a jobbra húzás.
2023. nov. 25. 08:16
 29/31 anonim válasza:
26# 😁😁😁😁😁
2023. nov. 25. 08:17
 30/31 anonim válasza:
Ha a 25 emberből egy matched sem volt, akkor vagy programhiba lehet, vagy mindenáron arra akar rávenni a rendszer, hogy fizess elő valamire, vagy túlságosan is a szinted fölé lőve keresgélsz, és a top 10-es férfiak találnak nálad sokkal szebb/különlegesebb nőket is. Mással nem nagyon tudom magyarázni azt, hogy nőként egyetlen matched sincs, szerintem egy átlagos nőre is tucatjával nyomják az igent a férfiak.
2023. nov. 26. 19:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!