Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tinderen nőként csak én nem...

Tinderen nőként csak én nem matchelek senkivel sem?

Figyelt kérdés

Ezt nem panaszkodásnak szánom, szimplán csak meglepett, mert mindig azt hallom, hogy a nőknek olyan könnyű az online társkeresés.

Inkább csak poénból regisztráltam, mert kíváncsi voltam milyen a "felhozatal". De csak azokat húztam jobbra, akik szimpatikusak voltak. Tehát kb 100 emberből 25. És mondanom sem kell, semmi matchem nem volt. :D Pedig nem vagyok kifejezetten ronda és a képeim is teljesen igényesek voltak. De nem vagyok egy Adriana Lima sem, szóval nem azt akarom kikönyörögni itt senkitől sem, hogy azt mondja, hogy "túl szép vagy, nem mert kezdeményezni" mert ez nyilván nem így van. Totál átlagos vagyok, de vannak azért emberek, akiknek bejövök. Őszintén szólva sosem éreztem rosszul magam a külsőm miatt. A tindert kb 1 hétig használtam, aztán hagytam is.

Valakinek van hasonló tapasztalata vagy csak én vagyok lúzer?

2023. okt. 2. 16:38
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:

Én is így voltam pasiként :D igaz még like sem volt szóval.. 😂😂

De amúgy mikor egy nő kiteszi mindenét hogy jobbra húzogassák na az már eléggé a legalja. Aki szép annak nem kell kitenni a cuccot.

2023. okt. 2. 17:50
 12/31 anonim válasza:
#10: Akkor egész egyszerűen nem dobott fel azoknak akiket jobbra húztál vagy csak nekik nem tetszettél.
2023. okt. 2. 17:52
 13/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Látom a férfiak élete sem könnyű. :'(
2023. okt. 2. 18:16
 14/31 anonim válasza:
Óóóha tudnád milyen nehéz, nekünk... 😇
2023. okt. 2. 18:50
 15/31 anonim válasza:
Valóban nem az :D nőként nagy átlagban egyszerűbb és könnyebb az ilyen appokon. Kivétel mez erősíti a szabályt ugye :D
2023. okt. 2. 19:21
 16/31 anonim válasza:
Hát nem tudom, én pl. Fb társkeresőn meg Badoo-n rengeteg "átlagos" lányt megjelöltem, valószínűleg hozzád hasonló típusok lehettek. Gyakorlatilag alig volt sikerélményem, pedig a bűnrondákon, a kórosan elhízottakon, meg a "C" kategóriásokon kívül nem nagyon válogattam, távolabb lakókat is bejelöltem, hátha. Pár esetben volt rövidebb beszélgetés, de ennyi, ennél többre nem vittem. Ja és ezt nem csak társkeresőkön tapasztaltam, de sokszor pont az átlagos lányok azok, akiknek irreális elvárásaik és énképük vannak, és akik jól bele tudnak taposni a másik ember lelkébe. Ez nem ellened irányult, csak leírtam, hogy milyen rossz élményeim voltak.
2023. okt. 2. 20:16
 17/31 anonim válasza:
16- gondolom azért az átlagosakkal vannak rossz élményeid mert a fullosak szóba se állnak veled
2023. okt. 2. 20:19
 18/31 anonim válasza:
#17: Nekem az átlagosan szép nők az eseteim, többre értékelem a természetes szépséget, mint a műnőket. Ráadásul nem hinném, hogy a topmodelleket az érdekelné, amit én adni tudnék. Bár ennyi erővel náluk is próbálkozhatnék, szerintem ők sem lennének sokkal bunkóbbak, hogy sok átlagos nő.
2023. okt. 2. 20:24
 19/31 anonim válasza:
Hónapok óta 4 like-om van Tinderen, mondjuk tudtam, hogy nem lesz sok, úgyhogy kb. rossz szokásnak tartom a Tindert, semmi több. Azért megnéztem volna egy-két fotódat, még úgyis, hogy az arcod nem látszik, hogy megértsem, miért nem volt matched. Én speciel a bányarémeket és az extrém kövér nőket húzom balra.
2023. okt. 2. 22:54
 20/31 anonim válasza:

Férfi vagyok, én 10/9 nőt BALRA húztam és így is összejött a kívánt lájk (az 1 db, amire szükségem volt ;))

Nem a mennyiség számít!

2023. okt. 3. 15:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!