Van itt crossdresser lány, aki szívesen ismerkedne?
Valamiért nagyon imponál, mivel határozottságot, és magabiztosságot, sugároznak számomra az ilyen lányok. Úgy is fogalmazhatok, hogyha valaki letaperolja a buszon, lekever egy akkorát, hogy a másik végébe csúszik az adott delikvens.
A kérdés jellege olyan, hogy biztos rákérdezne valaki miért, úgyhogy leírtam a gondolatom, de tulajdonképpen csak az a lényeg, hogy nem egy gyáva személy.
Egyébként húszas éveiben járó budapesti férfi lennék. Mindenféle egyéb paramétert szívesen megadok privátban. Nyugodtan lehet dm-et dobni, akár ha baráti társaságban van ilyen lány, aki a másik felét keresi.
Nekem valahogy elsőre sikerült megérteni, mit akar a kérdező, bár mindig is éreztem, hogy az átlagnál magasabb intelligenciával rendelkezem, ami miatt nehezebb is elviselnem fajtársaimat....
Ismerek ilyen lányt jópárat, olyat is, aki full fiúnak néz ki, de nem pestiek és nem is szeretném belinkelgetni :D Tinderen nézelődj, ismerősöm elég hamar talált magának párt.
12 attól hogy fiúnak néz ki, nem biztos hogy leáll verekedni a buszon. Olvasd el még egyszer a kérdést, mert a túlzott intelligenciáddal neked sem sikerült értelmezni.
A kérdező erős fellépésű, magabiztos, nem gyáva nőt keres.
A crossdresser szót csak tudatlanul használta, jelentését nem teljesen ismerve.
Nem azt írta, hogy OLYAT keres, aki szétkalapál egy buszt, hanem azt, hogy "Úgy is fogalmazhatok". Nekem ebből egyértelmű, hogy számára a crossdresser lányok ezt a képet hozzák létre a fejében, ami részben igaz is lehet, részben előítélet (vagy média általi torzulás), mert attól, hogy egy lány fiúsan öltözködik, még nem lesz feltétlenül határozott vagy magabiztos. A kérdező szimplán olyan lányt keres, aki fiúsan öltözködik. Az a rész, hogy benne ez milyen érzéseket kelt, teljesen mellékes.
Mellesleg szerintem sokszor szexibb egy fiúsan öltözött lány, mint egy r1bancosan öltözött lány. Egy jó póló (akár haskidobós) egy lányon sokszor többet ér, mint egy kivágott dekoltázs, amiről csak annyi jut eszedbe, hogy hűdemegb*sznám.
Tinder Borzasztó gondolat. Na ott semmi sem alakul ki. Csupa instamodell, míg a maradék intenzíven válogat.
Egyébként mindenki rátapintott a lényegre, bár a kétajtós cigánylányt inkább kihagyom, ha lehet. :D
Én is crossdresser vagyok. Fiú, aki szeret lany lenni.
33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!