Van itt olyan lány aki szívesen ismerkedne crossdresser feminin fiúval?
Figyelt kérdés
25 éves feminin fiú vagyok,és nagyon szívesen ismerkednék korban hozzám hasonló korú lányokkal,akiket szintén izgat ez a téma.Nagyon nehéz ilyen lányt találni,de tudom hogy léteznek :) Privátban szívesen beszélgetnék egy ilyen lánnyal,nagyon nagyon boldog lennék.2020. nov. 25. 23:50
1/17 anonim válasza:
Erősíts, izmosodj, sportolj.
Nem csak férfias külsőt nyersz, de sikerélményt is,
mert tartást ad.
A nők (!) nem feminin fiút keresnek, hanem FÉRFIT, minden
természetes tulajdonságukkal.
2020. nov. 25. 23:54
2/17 A kérdező kommentje:
A feminint arra értettem hogy "széparcú" fiú.Vannak akik babarcúak,és tényleg szép finom vonásaik vannak,és vannak a férfias férfiak,erős,karakteres vonásokkal.Mindkét férfi lehet helyes,én babaarcú vagyok.Rengeteg sikerélményem volt/van a nőknél,amiben sokat segít hogy a lelkem fele nő,így könnyebb megérteni őket :)
2020. nov. 25. 23:58
3/17 A kérdező kommentje:
2020. nov. 26. 00:30
5/17 anonim válasza:
Szia
Hàt kàr,hogy csak csajokkal ismerkednél. Ugyanis értelmes vagy tudsz fogalmazni, nagyon érdekes és izgalmas embernek igérkezel.
Nem beszélve arrol , hogy engem is nagyon izgat ez a téma.
2020. nov. 26. 00:53
6/17 Mkdir válasza:
Fáj látni, ahogy nyolcmillió évnyi evolúció, pár évtized alatt lehúzza magát a klotyón...azt nem értem amúgy a nők mért nem akarnak férfiak lenni? Csak a felfiak akarnak folyton bugyiban tipegni...amúgy szerencsére néhány generációváltás múlva kihal majd ez a gyenge gén. Nem véletlenűl van pár millió éve férfi és nő. Eleg nagy szerepe van a genetikában a két (külön)nemnek
2020. nov. 26. 02:52
7/17 anonim válasza:
Én is sajnalom hogy csak lányt keresel.
Pár sem jöhet szóba?
Amugy sok sikert a kereséshez. Ne add fel vannak ilyen érdeklődésü nők.
2020. nov. 26. 05:21
8/17 anonim válasza:
6# A nők nyíltan férfiasodnak. Mit gondolsz miért járnak nadrágban, audi terepjárókkal, rövid hajjal? Úgy beszélnek mint a férfiak és lassan sokkal jobban kicsapongóak, hedonisták.
2020. nov. 26. 19:24
9/17 anonim válasza:
Jó lábaid vannak ;)
2020. nov. 28. 14:36
10/17 anonim válasza:
06306109129
2020. nov. 28. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!