Van itt crossdresser lány, aki szívesen ismerkedne?
Valamiért nagyon imponál, mivel határozottságot, és magabiztosságot, sugároznak számomra az ilyen lányok. Úgy is fogalmazhatok, hogyha valaki letaperolja a buszon, lekever egy akkorát, hogy a másik végébe csúszik az adott delikvens.
A kérdés jellege olyan, hogy biztos rákérdezne valaki miért, úgyhogy leírtam a gondolatom, de tulajdonképpen csak az a lényeg, hogy nem egy gyáva személy.
Egyébként húszas éveiben járó budapesti férfi lennék. Mindenféle egyéb paramétert szívesen megadok privátban. Nyugodtan lehet dm-et dobni, akár ha baráti társaságban van ilyen lány, aki a másik felét keresi.
A fogalmazás megértésével gondban vagyok.
Tehát most mit is keresel?
Én női rucikat kedvelő fiú vagyok.
Ellenkező neműnek öltözik be
A férfi nőnek, a nő férfinak
Tudom.
Szerintem az a lány, aki ilyet csinát merész.
Na de te nem egy crossdressert írtál le a kérdésben, hanem csak egy nőt aki kiáll magáért/viselkedésre "férfias".
Nem öltözködésre.
"hogyha valaki letaperolja a buszon, lekever egy akkorát, hogy a másik végébe csúszik az adott delikvens."
Ilyenek pl a shrek testalkatú cigány nők. Tipp; Felszállsz egy budapest-miskolc vonatra és tele lesz ilyen nőkkel. Falvakban a fő téren is szeretnek gyülekezni csapatban.
Kocsmákbanis vannak ilyenek, magyarban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!