Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire tudsz kilépni a...

Mennyire tudsz kilépni a komfortzónádból?

Figyelt kérdés
Pl. adott a ma este. Otthon vagy, nem csinálsz semmi különlegeset, de szívesen elmennél a városba valakivel, csak nincs senki akivel mennél vagy aki hívna.. Elmennél random egy új emberrel, akivel 1-2 levélváltás volt mondjuk itt és nem aggódtok milyen lesz az este, mert improvizáltok, feltaláljátok magatokat?:D Mindenféle elvárás vagy megfelelés nélkül.
2023. szept. 23. 20:03
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Igen, simán találkoznék pár levélváltás után. Régebben volt is erre nemegyszer példa, igaz, nem ezen a felületen ismertem meg a másikat.

Hogy mi volt?

Volt, amikor egy séta. Volt, amikor egy vacsi volt, sőt olyan is, amikor csak teáztunk és beszélgettünk. Volt mozi (bár ez kicsit kilóg, mert nem egymással foglalkoztunk, hanem a filmmel). És igen, volt, hogy szexbe fordult a dolog.

2023. szept. 24. 10:44
 22/23 Barnabas333 válasza:
Kérdező ha nő vagy és Bpi mehetünk. Egyszer találkoztam itt innen, bár a hölgy valami klubbot akart csinálni, valami misztikust. Pár levélváltás után sétáltunk. 46f
2023. szept. 24. 13:53
 23/23 anonim válasza:
Sima. Bár nőknél szerintem sokkal kevésbé jellemző. F32
2023. szept. 24. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!