Szerintetek mennyire ciki igy rairni egy sracra?
Van egy srac aki nagyon tetszik , sokat szemeztem vele es lathatoan neki is bejottem. O akkor pont munkajaban volt amikor ez tortent ( vendeglatos ) , mivel nem tudtam a nevet irtam egy emailt a ceg ugyfelszolgalatanak , akik azt mondtak nem arulhatjak el a nevet de ha leirom hogy nez ki akkor megkeresik nekem es elmondjak neki hogy kerestem .. szerintetek mennyire gaz igy , rairni ‘ valakire ?
Pl az emailemet adnak meg a sracnak aki igy ki tudja nyomozni h ki vagyok es biztosan megismerne .Meg szeretnem ismerni de nem akarom hogy rogton elkonyveljen orult zaklatonak csak nem tudom mas modon kideriteni az illeto nevet .
Próba szerencse.
Legközelebb látod, akkor szólítsd meg. Mit veszíthetsz?
vagy lehet, hogy zseninek tartana! :D
egy kicsit talán “creepy” , viszont ha nem tudja kinyomozni, hogy ki vagy az e-mailed alapján akkor végülis az történt, hogy egy e-mail címet kapott telefonszám helyett
plusz tulajdonképpen nem nagyon volt más esélyed arra, hogy valahogyan kapcsolatba lépj vele, igaz ?
Szerintem alapvetően nem probléma, de 2 dolgot mondanék:
Élőben kellene cselekedni, ott és akkor, tudom, nő és férfi is retteg a visszautasítástól, kellemetlen helyzettől.
A másik pedig, hogy próbáld úgy intézni, hogy nem te nyomozgatod a nevét, elérhetőségét, hanem a munkahelye (ha hajlandóak együttműködni, foglalkozni ilyesmivel) megadja neki a te elérhetőséged, és hogy miről van szó, és akkor szabadon eldönti hogy kapcsolatba akar-e lépni veled.
"Élőben kellene cselekedni, ott és akkor"
Írta a kérdező, hogy a fiú vendéglátós, és éppen dolgozott. Szép és jó dolog élőben ismerkedni, de munka közben vagy a buszra sietve nem biztos hogy ez a jó megoldás. Jó, nyilván egy elérhetőség kérése még beleférne, de egyből azzal indítani is ijesztő, hogy "Bocsi, de nagyon bejössz, megadod a számod?" miközben éppen a rendelésedet hozza ki :D
Amit már hallottam és szerintem egy arany középút, az a "Munka után van kedved beszélgetni / elmenni valahova?" mert azzal nem kötöd le a másik fél idejét, ő megmondja mikor végez, te meg megvárod, vagy visszamész. Rosszabb esetben közli hogy nem ér rá, és már le is zárult a dolog kínos percek vagy beszélgetés nélkül. De élőben még sosem jutott eszembe nekem sem, csak itthon ilyen okos az ember :D
Miert lenne ciki?
Ha nem irsz neki, akkor nem derul ki.
Tudod az a mondas, hogy mi lett volna, ha rairsz…
Ha elutasit, akkor meg sincs gaz, mert ugy se fogsz latni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!