Valaki szeretne ismerkedni? 24L
Sziasztok!
Fejér megyében élek, Fehérváron dolgozok.Szeretnék állatokat tartani a jövőben, főleg lovakat, amihez a terület már meg van.Úgy vettem észre, hogy ez sokaknál ghostingolást idéz elő, ezért egyből leírom. :D
Szabadidőmben szeretek a kutyáimmal sétálni, macskázni,könyveket olvasni, filmezni.Időnként kiruccani, egy-két helyet megnézni.
Hasonló korosztályban szeretnék ismerkedni, 30 alatt.Ha lenne kérdésed írj nyugodtan! :)
Valaki elmagyarázza nekem (mondjuk 2-es hozzászóló), hogy a "kutyás, lovas nők" miért feketelistásak? Érdekel a jelenség oka. :D
Nekem volt már dolgom lovakkal foglalkozó lánnyal, nála odaadóbb és jókedélyűbb partnerem azóta sem volt, szóval nálam nemhogy kizáró ok lenne, de még élném is. Fel is kereslek, Kérdező. :)
11-es
Nekem azért mert nem tudok egy kutyát elviselni a lakásban, innentől kezdve nincs közös jövönk, nincs értelme az egésznek.
A lovakkal viszont semmi bajom, nálam nem kizártak a lovas lányok
Persze, szívesen ismerkedem veled. Én is 24 vagyok, elmehetnénk közösen sétáltatni a kutyákkal, vinném a sajátomat is hátha kijönnek.
Ha van kedved, akkor írj nyugodtan.
"ghostingolást"
Ez mi a rák? Egyébként az hogy ilyen magyarul toldalékolt angol kifejezéseket használsz többet mond el rólad mint gondolnád. (befolyásolhatóság, egyéniség, igényesség kérdésköre stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!