Valaki szeretne ismerkedni? 24L
Sziasztok!
Fejér megyében élek, Fehérváron dolgozok.Szeretnék állatokat tartani a jövőben, főleg lovakat, amihez a terület már meg van.Úgy vettem észre, hogy ez sokaknál ghostingolást idéz elő, ezért egyből leírom. :D
Szabadidőmben szeretek a kutyáimmal sétálni, macskázni,könyveket olvasni, filmezni.Időnként kiruccani, egy-két helyet megnézni.
Hasonló korosztályban szeretnék ismerkedni, 30 alatt.Ha lenne kérdésed írj nyugodtan! :)
Pedig tök szimpatikus lennél...
Kutyákat, macskékat szeretem, lovam még nem volt, de őket is kedvelem.
És fejér megyébe megyek haza évente. :D
Lovat a hétkútiban fogod tartani?
Azért amiért a Budapestet röviden Pestnek. Holott az csak a gettó-ooldala a fővárosnak.
Mivel Gyula- és Nándorfehérvár már nem Magyarországhoz tartozik egy ideje, viszonylag eleég egyértelmű, mire gondolhat a költő, ha Fehérvárt ír.
Szerintem nem kellene semmit általánosítani.
A nyelv fejlődik, és azok alakítják, akik használják.
Ha most a használói a Pészett/Győrött ...stb.-t tartják menőnek, akkor úgyis az lesz.
Lásd a szabad nem ige. Mára mégis lett múlt ideje, holott 20 éve még tilos volt nyelvtanórán azt mondani, hogy "szabadott".
Csak a köznyelv felkapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!