Szeretnél a barátnőmmel ismerkedni?(Kérdező 18/l, barátnő 16/l.Szegedi legyél és 17-23 között.)
Figyelt kérdés
Én könnyen elvagyok bárkivel, tényleg, és mindig sokat hallom hogy közeli pasit szeretne meg ilyesmi.Viszont valóságba kevésbé tudni ismerkedni.Ha esetlegesen egy gamer vagy, és szeretsz Valorantozni, nagy szerencséd lenne vele.Alapjáraton kedves, de nehezen mutatja ki az érzelmeit, és sokszor így piszkálódva teszi.Ez egy nagyon fontos rész róla, mert ő nem a nyálas típus.Aranyos feje van, megtudod azt mondani hogy 16, zöld szem, barna haj és ilyen street/comfy ruhákat hord, kissé tomboyosh, de mégse, 160cm.Jár kondizni, de van rajta mit fogni, de nagyon jól eloszlik rajta és foglalkozik az egészségével ahhoz képest. Persze ezt nehéz néha kivételezni mert szeret főzni és jól is tud.esetleg van felőle kérdésed, szívesen válaszolok.Nekem van barátom úgyhogy magamnak nem keresek senkit, szívesen oda adom az instáját/snapjét egy kis beszélgetés után.Tudom hogy kicsit furcsa ez, de elgondolkodtam és így is meglehet oldani.Ui. nyelvtan+helyesírása jobb mint az enyém.2023. szept. 5. 16:16
1/17 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos
2023. szept. 5. 16:30
2/17 anonim válasza:
Gyk-n szárnysegéd? Na ilyet se láttam még, de drágák vagytok. 😀🥰
2023. szept. 5. 16:45
3/17 anonim válasza:
Én kiváló kerítő vagyok! Több magának való haveromat összehoztam már csajszival!
Persze, még mindig lenne olyan haverom, akinek nőt akarok szerezni...😁 Kár, hogy mi már a 3. X - et tapossuk, mert simán jelentkeznék valamelyikük nevében! 🙂
Nagyon aranyos vagy! Biztosan lesz jelentkező!
Persze, óvatosan! Virtuális térben - főleg ezen az oldalon - sok az abberált meg a troll!
Sok sikert kívánok fiatalok!
2023. szept. 5. 17:20
4/17 anonim válasza:
Én kíváncsi lettem, plusz szegedi vagyok
2023. szept. 5. 17:22
5/17 anonim válasza:
Rossz helyet választottál bro, ha innen kerítesz neki valakit soha többet nem akar ismerkedni senkivel. És nem azért mert örök szerelem lesz xd
2023. szept. 5. 17:37
6/17 anonim válasza:
5-ös
Nem szegedi, 30-éves. Erre nincs mást írni, semmi köze a simpséghez.
2023. szept. 5. 17:37
7/17 anonim válasza:
8 éve találtam itt egy hasonló kérdést, egy csajszi a barátnőjének keresett pasit. Ráírtam, megkaptam a barátnő facebookját, pár percen belül már beszélgettünk, 15 percre rá kérés nélkül küldött fél tucat meztelen képet… Szóval legyen mindenki nagyon óvatos, ilyen veszélyek is leselkednek ám az emberre :D
2023. szept. 5. 18:13
8/17 anonim válasza:
nem gyártják a bnődet picit idősebb verzioban?
2023. szept. 5. 18:23
9/17 anonim válasza:
Szívesen, írj!
2023. szept. 5. 19:01
10/17 anonim válasza:
Kár hogy nem egy érett pasit keres.
2023. szept. 5. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!