Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnél a barátnőmmel...

Szeretnél a barátnőmmel ismerkedni?(Kérdező 18/l, barátnő 16/l.Szegedi legyél és 17-23 között.)

Figyelt kérdés
Én könnyen elvagyok bárkivel, tényleg, és mindig sokat hallom hogy közeli pasit szeretne meg ilyesmi.Viszont valóságba kevésbé tudni ismerkedni.Ha esetlegesen egy gamer vagy, és szeretsz Valorantozni, nagy szerencséd lenne vele.Alapjáraton kedves, de nehezen mutatja ki az érzelmeit, és sokszor így piszkálódva teszi.Ez egy nagyon fontos rész róla, mert ő nem a nyálas típus.Aranyos feje van, megtudod azt mondani hogy 16, zöld szem, barna haj és ilyen street/comfy ruhákat hord, kissé tomboyosh, de mégse, 160cm.Jár kondizni, de van rajta mit fogni, de nagyon jól eloszlik rajta és foglalkozik az egészségével ahhoz képest. Persze ezt nehéz néha kivételezni mert szeret főzni és jól is tud.esetleg van felőle kérdésed, szívesen válaszolok.Nekem van barátom úgyhogy magamnak nem keresek senkit, szívesen oda adom az instáját/snapjét egy kis beszélgetés után.Tudom hogy kicsit furcsa ez, de elgondolkodtam és így is meglehet oldani.Ui. nyelvtan+helyesírása jobb mint az enyém.
2023. szept. 5. 16:16
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos tőled, hogy segítesz neki. Én is szívesen írnék, bár gyakran járom az országot, mindazonáltal nem vagyok szegedi. Viszont ahogy előttem is leírták, érdemes óvatosan keresni. Kitartást és sikeres keresést nektek! 17/F
2023. szept. 5. 19:48
 12/17 anonim válasza:
#8: És tényleg az a csaj volt? :D
2023. szept. 6. 14:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát, írtam mindenkinek aki mondta.
2023. szept. 6. 15:41
 14/17 anonim válasza:
13: az volt, 2 héten belül találkoztunk személyesen is. A többi titok :D
2023. szept. 6. 17:59
 15/17 anonim válasza:

#15 Na, anonim oldalon nincs titok :D

Egyébként szerintem is cukik vagytok, remélem találsz egy normális pasit. Írták már többen, de tényleg óvatosan, a gyakori népéből bármi kitelik. A barátnőd privát oldalait pedig ne add ki minden random embernek, jó, tudom, biztos nyilvánosak és amúgy is 300 ember látja, de akkor is jobb vigyázni. Szerintem az lenne a fair ha a barátnődnek mutatnád meg a jelentkező profilját, és majd a lány eldönti hogy rá akar-e írni, vagy sem.

2023. szept. 7. 16:17
 16/17 anonim válasza:
Amennyiben még nem kelt el, akkor bedobom magam, bár pár évvel kicsúsztam az intervallumból és budapesti vagyok, de nagyon mobilis.
2023. szept. 9. 08:54
 17/17 anonim válasza:
Ha nem annyira számít, hogy szegedi legyen, akkor én is szívesen ismerkednék vele. 17/F
2023. szept. 9. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!