Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedésünk alatt meghalt...

Ismerkedésünk alatt meghalt egyik szülője, teljesen elzárkózott, írjak neki?

Figyelt kérdés
Kb másfél hete találtunk egymásra tinderen, ő 21 éves lány én 28 éves férfi. Nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, már találkozni készültünk aztán közölte, hogy meghalt az apja és most nem tud belekezdeni egy kapcsolatba... Azóta nem is írtunk egymásnak. Illetlenség lenne tőlem ha fenntartanám ezt a kapcsolatot, mint lehetséges partner és előbb-utóbb majd megbékél vagy tényleg hagyjam békén, majd úgyis keres? Lehet ilyenkor kommunikálni vele? Pont rosszkor szólt közbe az élet. Ti mit tennétek? Előre is köszi.
2023. szept. 5. 16:11
1 2
 11/13 anonim válasza:

Amit a 7-es ír, az egy katyvasz, követni se lehet. Honnan kerül oda egyszer csak a rendőrség, meg mi az az egész? Meg honnan tiltották ki?

Ettől függetlenül tényleg lehet, hogy a gyászoló inkább elárkózik a komolyabb kapcsolattól, vagy általában bezárkózóbb lesz egy időre.

2023. szept. 6. 23:47
 12/13 anonim válasza:
Mikor én ilyen helyzetben voltam, még a barátaim is megkértem, hogy ne zavarjanak egy ideig. Te se tedd!
2023. szept. 7. 06:42
 13/13 anonim válasza:

Függetlenül a válaszoktól: egy gyász nem csak hat hónap lehet, vagy akár egy év. (Egészséges mértékű.)

Én azt gondolom, hogy lehet belőle 2 vagy 3 év is. Mindig fel fog sajogni legbelül a gyászolónak, ha bármilyen más egyéb veszteségélmény éri...

2023. szept. 7. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!