Ismerkedésünk alatt meghalt egyik szülője, teljesen
elzárkózott, írjak neki?
Figyelt kérdés
Kb másfél hete találtunk egymásra tinderen, ő 21 éves lány én 28 éves férfi. Nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, már találkozni készültünk aztán közölte, hogy meghalt az apja és most nem tud belekezdeni egy kapcsolatba... Azóta nem is írtunk egymásnak. Illetlenség lenne tőlem ha fenntartanám ezt a kapcsolatot, mint lehetséges partner és előbb-utóbb majd megbékél vagy tényleg hagyjam békén, majd úgyis keres? Lehet ilyenkor kommunikálni vele? Pont rosszkor szólt közbe az élet. Ti mit tennétek? Előre is köszi.
Vele kommunikálj, ne a fórumózokkal. Leírhatod neki, hogy vársz, amíg a gyász nem lesz ilyen durva. Vagy ő is kereshet, ha jobban érzi magát. Biztosítsd az együttérzésedről és hogy nem akarsz rátenni a gyászra a tolakodásoddal.
2023. szept. 5. 17:00
2/13 anonim válasza:
A helyedben csak annyit írnék - miután részvétemeg fejezten ki -, megértem, ha most nincs kedve kapcsolatra, de ha úgy érzi, szivesen meghallgatod, milyen érzések vannak benne aktuálisan
2023. szept. 5. 17:11
3/13 anonim válasza:
Ìrj neki, èn örülnèk a lány helyèben.
2023. szept. 5. 18:16
4/13 anonim válasza:
Megírhatod részvétnyilvánítás után, hogy szívesen meghallgatod, de ha nincs kedve most beszélgetni, azt is megérted. Te türelmesen megvárod amíg jobban lesz. Nem akarod zavarni a gyászában, majd jelentkezik ha már úgy érzi.
2023. szept. 5. 19:38
5/13 anonim válasza:
Most biztos minden utolsónak el leszek hordva, de szerintem nem mondott igazat, hanem így akart lerázni. Legalábbis én nőként nem értem, mi az összefüggés a gyász és a párkapcsolat elutasítása között, de lehet túl lelketlen vagyok, nem tudom :D
2023. szept. 5. 21:15
6/13 anonim válasza:
Ötös véleményét osztom. Ahelyett, hogy támaszt keresne, eljátssza a kis gyászoló hercegnőt. Kuka!
2023. szept. 5. 22:43
7/13 anonim válasza:
DE VAN ÖSSZEFÜGGÉS A GYÁSZ ÉS A PÁRKAPCSOLAT ELUTASÍTÁSA MÖGÖTT!!!
Én magam éltem át, hogy összevesztem azzal a pasival nagyon, aki addig "udvarolgatni" próbált ügyetlenül.
Olyan viharos félreértés özön lett, amely hat hónapig tartott! Rendkívül nehezen békült ki - a mai napig nem vagyok hajlandó megbocsátani, mert akkor rám hívták a rendőrséget és kitiltottak!
Ráadásul én voltam a vétlen fél, mert felém ugrott, mint a sakál és fenyegetett eltorzult arccal, hogy "ne fintorogj"!
Na, ennyit a magukat "keresztény"-nek vallók közösségéről is... (azóta elhunyt a fenyegető fél viszonylag fiatalon, szívinfarktusban.)
2023. szept. 6. 03:08
8/13 anonim válasza:
Szóval NE ERŐLTESD(!) a társaságodat a hölgyre!
Eléggé valószínű, hogy nagyon közeli kapcsolatban lehettek, egyfajta "ikerlelkek"-ként nőttek össze.
2023. szept. 6. 03:11
9/13 anonim válasza:
Azert irta ezt hogy lekopjá
2023. szept. 6. 12:14
10/13 anonim válasza:
#7 sugárzik belőled az értelem az alapján amit idehánytál :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!