Tenyleg ennyire altalanosak manapsag a titkos munkahelyi romancok?
Figyelt kérdés
Csak akiket en ismerek a munkahelyen, 2 ilyen par is van. Mindnek van otthon fix partnere is. Mind a 4 munkahelyi szemely 60-100 millios hazepitesekben van az otthoni hivatalos partnerevel.
Ez ennyire altalanos, vagy csak nekem megdobbento?
2023. aug. 29. 09:46
11/19 Barnabas333 válasza:
Nálunk ritka az ilyen sajnos. 46f
2023. aug. 29. 17:51
12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudja mindenki, egyiket kinyomoztam, masikat elmondta az illeto.
2023. aug. 29. 18:24
13/19 anonim válasza:
Kevés a munkád Sherlock ha ilyenek után nyomozol. Foglalkozz azzal amiért felvettek.
2023. aug. 29. 19:17
14/19 A kérdező kommentje:
:D Na ebben igazad van, tenyleg keves.
2023. aug. 29. 19:33
15/19 anonim válasza:
13-as vagyok. Amúgy szerintem nem ritka. Amikor ahoz volt kedvem végig dugtam a hölgy állományt. Mondjuk nekem nem volt senkim, amikor volt, inkább szóltam, hogy hagyjuk. Ergo nem dugtam sose félre. De bent a nők lazán. Már 40 vagyok, nem vonz az ilyesmi. De magamból kiindulva mit műveltem szerintem gyakori lehet.
2023. aug. 30. 01:33
16/19 anonim válasza:
Mindig volt. Szo szerint, miota nok is dolgoznak ferfiakkal, ha heterokrol beszelunk.
2023. aug. 31. 19:22
17/19 anonim válasza:
A férjem előző munkahelyén volt egy csaj, akinek tönkrement a házassága és állandóan féltékenyé akarta tenni a volt férjét azzal, hogy mindig más férfiakkal posztolt fbra. A munkahelyén kb mindenkin átment, annó a férjem is (még nem ismertük egymást), bepróbálkozott nála, de neki sok volt, hogy átvitte a három gyerekét, h amíg ők dugnak, azok nézzék a tévét, ezért haza lettek küldve. Utána még ő verte a nyálát az irodában, hogy ő ennél többet érdemel, mint h hazazavarják... Hát nem 🤣
2023. aug. 31. 20:15
18/19 anonim válasza:
Cégnél (nagy multi)épület üzemeltető kolléga mesélte,hogy kihívták őket a személyügyre,hogy nem folyik le a WC.
Kimentek,kipucolták,tele volt óvszerrel,attól dugult el.
2023. aug. 31. 21:12
19/19 NTBS válasza:
Elég gyakori. Csak van, ahol diszkréten csinálják.
2023. szept. 6. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!