Tenyleg ennyire altalanosak manapsag a titkos munkahelyi romancok?
Csak akiket en ismerek a munkahelyen, 2 ilyen par is van. Mindnek van otthon fix partnere is. Mind a 4 munkahelyi szemely 60-100 millios hazepitesekben van az otthoni hivatalos partnerevel.
Ez ennyire altalanos, vagy csak nekem megdobbento?
Manapság? Mindig így volt. Nyilván nem mindenki ilyen. De minden munkahelyen, minden társaságban, minden közösségben vannak, többen is.
Mondjuk, ha mindenki tudja a munkahelyen, akkor annyira nem titkos :D
Itt a városban van egy állami hely, direkt nem írom, mivel foglalkoznak, de ott olyan szintű ez az egész, hogy "munkahelyi férj" meg "munkahelyi feleség" néven emlegetik egymást. Dolgoznak ott vagy negyvenen, abból harminc házas és ebből a harmincból 25 kollégával csalja a párját.
Vannak szakmai napjaik, amik direkt erre lettek kitalálva. Ezek eredetileg családi napok voltak évente párszor, de mikor a vezető is csalni kezdte a férjét, rájött, hogy ez egy remek lehetőség arra, hogy ilyenkor elmenjenek valami bérelt apartmanba azzal, hogy értekezlet meg továbbképzés, és olyankor előre le kell adni, kivel akarsz egy szobában aludni... Nálunk (tök más cég) ilyenkor fiús -lányos szobák vannak, náluk meg előre megadják, hogy a Gizi meg a Józsi akar egy szobában lenni...
Ultragáz szerintem.
Nekem házasként volt kolléganővel kapcsolatom,kb.fél évig tartott.
Először csak kávézgattunk, beszélgettünk, aztán találkoztunk nála is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!