Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 40 fölött hol érdemes ismerked...

40 fölött hol érdemes ismerkedni a fővárosban, kissé elvontként?

Figyelt kérdés
Tehát nem egy átlagember életét élőként.
2023. aug. 27. 00:22
 1/7 anonim válasza:

Ha nő vagy, akkor bárhol.

Férfiként úgyszint, csak kisebb eséllyel

2023. aug. 27. 00:52
 2/7 anonim válasza:

Én is elvont, átlagtól eltérő vagyok.

Szerintem online társkereső. Ahol tudsz írni magadról bővebben a profilodra, illetve olvasgatni másokét is.

Amúgy bárhol, csak akkor relatíve kicsi az esély, hogy passzoltok.

2023. aug. 27. 01:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Hányok már ettől az egész online zárt világtól.
2023. aug. 27. 01:51
 4/7 anonim válasza:
Az "élő" világtól lehet igazán hányni, főleg ha jobban megismeri az ember...
2023. aug. 27. 06:39
 5/7 anonim válasza:

Elvont? Mit jelent?

Próbáljunk meg privátban levelezni, bár nem ígérek hosszabb távon semmit.

Nagy csalódást jelentett számomra, hogy egy online (innen megismert) ismeretségem KÉT ÉS FÉL ÉV(!) után mégiscsak megszakította velem a kapcsolatot.

Lelkiismeretesnek és érdeklődőnek tűnt folyamatosan. Kölcsönös volt a telefonálgatás, néha találkozás, stb.

Budapestre való felköltözés közben meggondolhatta magát mégis. A mély barátság egyszercsak "felszívódott", megszűnt.

Gyanúsan sokan keresnek párkapcsolatot. Nem hinném, hogy nehezebb lenne mostanában bármilyen ismerkedés, mint évtizedekkel régebben.

Legfeljebb az igények nőttek a végtelenségig. Korosztálytól és nemtől függetlenül. Még egyházba járó hívők is a túlzottan minőségi életet keresik. Semmi sem elég már...

2023. aug. 27. 07:16
 6/7 anonim válasza:

Bár búcsúzófélbe járok a 40-es életévektől, egyáltalán nem zárkózom el ettől a korosztálytól.

Egy tízest tudok engedni lefelé és felfelé is. Még nem olyan nagy a korkülönbség, elfogadható.

5-ös voltam. Próbáljuk meg Kérdező! (Hidd el, hogy ÉLŐ-ben is lesznek kissé hasonló tapasztalataid.)

Keressél egyházi közösséget, ha találsz még ebben az életkorban. (Sajnos a középkorúakat MÁR EGY KICSIT LEÍRJÁK(!) - pedig az összegyűjtött élettapasztalatainkat meg is becsülhetnék rendesen...)

Jóváírhatnák az igyekezetünket, hogy egy jobb, egészségesebb világot/földet igyekszünk hagyni az utókorra. A fiatalság sem tart a végtelenségig. Minden múlandó.

2023. aug. 27. 07:22
 7/7 anonim válasza:
Hobbikon, sporton keresztül.
2023. aug. 27. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!