40 fölött hol érdemes ismerkedni a fővárosban, kissé elvontként?
Ha nő vagy, akkor bárhol.
Férfiként úgyszint, csak kisebb eséllyel
Én is elvont, átlagtól eltérő vagyok.
Szerintem online társkereső. Ahol tudsz írni magadról bővebben a profilodra, illetve olvasgatni másokét is.
Amúgy bárhol, csak akkor relatíve kicsi az esély, hogy passzoltok.
Elvont? Mit jelent?
Próbáljunk meg privátban levelezni, bár nem ígérek hosszabb távon semmit.
Nagy csalódást jelentett számomra, hogy egy online (innen megismert) ismeretségem KÉT ÉS FÉL ÉV(!) után mégiscsak megszakította velem a kapcsolatot.
Lelkiismeretesnek és érdeklődőnek tűnt folyamatosan. Kölcsönös volt a telefonálgatás, néha találkozás, stb.
Budapestre való felköltözés közben meggondolhatta magát mégis. A mély barátság egyszercsak "felszívódott", megszűnt.
Gyanúsan sokan keresnek párkapcsolatot. Nem hinném, hogy nehezebb lenne mostanában bármilyen ismerkedés, mint évtizedekkel régebben.
Legfeljebb az igények nőttek a végtelenségig. Korosztálytól és nemtől függetlenül. Még egyházba járó hívők is a túlzottan minőségi életet keresik. Semmi sem elég már...
Bár búcsúzófélbe járok a 40-es életévektől, egyáltalán nem zárkózom el ettől a korosztálytól.
Egy tízest tudok engedni lefelé és felfelé is. Még nem olyan nagy a korkülönbség, elfogadható.
5-ös voltam. Próbáljuk meg Kérdező! (Hidd el, hogy ÉLŐ-ben is lesznek kissé hasonló tapasztalataid.)
Keressél egyházi közösséget, ha találsz még ebben az életkorban. (Sajnos a középkorúakat MÁR EGY KICSIT LEÍRJÁK(!) - pedig az összegyűjtött élettapasztalatainkat meg is becsülhetnék rendesen...)
Jóváírhatnák az igyekezetünket, hogy egy jobb, egészségesebb világot/földet igyekszünk hagyni az utókorra. A fiatalság sem tart a végtelenségig. Minden múlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!