Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan fogadjam el, hogy soha...

Hogyan fogadjam el, hogy soha nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem önsajnáltatás miatt írtam ki ezt a kérdést. Csak azért kérdem, hátha tud e valaki itt valami tippet adni ezzel kapcsolatban. Igazából az a része fáj a legjobban, amikor látom Szüleim arcán a szomorúságot emiatt :(

2023. aug. 19. 18:53
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Az én tanácsom az lenne, hogy vegyél egy nagy levegőt és vedd észre hogy többről szól az élet mint a nők és a szex.

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy ezek nem fontosak, mert azok. A szex nagyon is fontos, én pl. néhány korai barátnő után most már kb. 8 éve nem szexeltem, és erősen érzem a mentális súlyát ennek.

A javaslatom az, hogy ha 18 vagy, hogy tanulj és keress pénzt. Ezzel már le tudsz akasztani egy tradícionálisabb lányt (nem a nyugati aranyásókra gondolok és nem arra, hogy valami szingli anyukának a gyerekeit neveld mint pótlék), aki szűz is lesz, és örül hogy hozzámehet egy pénzes férfihoz, aki jól bánik majd vele.

Ez lehet a hosszú táv.

Rövid távon én őszintén a prostizást ajánlanám a mentális nyomás és más egészségügyi hatások miatt. A prostik olcsóbbak mint a randizgatás, és a szex biztos. Azt kapod amiért fizetsz, ráadásul kedvedre válogathatsz olyat amilyet akarsz. Szerintem bőven tisztességre méltóbbak a hivatásos szex dolgozók, mint a mai átlag bulizós/ingyen prosti lányok, akik ez mellé még arrogánsak is és azt képzelik ők Isten ajándékai a világnak. :)

Nálam is ez megy. Jól fizető munka, prostik kb. hetente 1-2, és ezen majd csak akkor fogok változtatni, ha ideje megnősülni az én elképzeléseim szerint. Egyébként úgy néz ki nálam, hogy ez be fog jönni.

28/F

2023. aug. 21. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!