Hogyan fogadjam el, hogy soha nem lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem önsajnáltatás miatt írtam ki ezt a kérdést. Csak azért kérdem, hátha tud e valaki itt valami tippet adni ezzel kapcsolatban. Igazából az a része fáj a legjobban, amikor látom Szüleim arcán a szomorúságot emiatt :(2023. aug. 19. 18:53
11/21 anonim válasza:
Tesó próbálkozni kell.
Engem is több kudarc érintett mint siker de le kell sz.rni.
Addig kell csinálni amíg valamelyikkel össze nem jön
2023. aug. 20. 06:58
12/21 anonim válasza:
..Hogyan fogadjam el"? Írd le százszor egy vonalas füzetbe, hogy ,,soha nem lesz barátnőm". És minden órában mondd el magadban tízszer. Amúgy a kurvázás adhat egy bizonyos önbizalmat. Én 15 évesen megfogadtam magamnak, hogy 16 éves korom előtt szexelni fogok. A 16. szülinapom előtt dugtam meg egy prostit. Utána 6 évig, 21 éves koromig több, mint százat. 16 évesen azt mondta nekem az egyik, hogy ,,te még sokra viszed a hölgyeknél". 21 évesen lett először csajom. És utána jött a többi.
2023. aug. 20. 22:47
13/21 A kérdező kommentje:
15,16,17 évesen hogyan fogadtak egyáltalán prostik? Csak 18 éves kortól fogad a legtöbb, a magyar oldalakon ki is van írva a legtöbbjük adatlapjára, hogy "csak 18 év felett".
2023. aug. 20. 23:15
14/21 anonim válasza:
Jaaj, a 90-es évek elején nem is volt internet. A nyócker utcáin hemzsgtek a jobbnál jobb testű csajok. Egyik sem kérdezte, hogy hány éves vagyok. Én sem kérdeztem tőlük. Mostanában igazolványt kérnek?
2023. aug. 20. 23:35
15/21 A kérdező kommentje:
Utcai prostikkal csináltad, akik előtted másokat elégítettek ki, mindenféle tisztálkodás nélkül, hiszen az út szélén nem hiszem hogy volt/van lehetőségük gyorsba lezuhanyozni. Legalább óvszerrel csináltad velük? :) Nem hiszem, hogyha valamelyik lány ezt megtudta volna, szívesen jött volna e veled össze, azok után, hogy több mint 100 prostival voltál együtt :)
2023. aug. 20. 23:59
16/21 anonim válasza:
Legalább óvszerrel csináltam, ha ez megnyugtat. Komolyan gondolod, hogy azzal kezdtem a csajozást, hogy erről beszámoltam? Amúgy ez a topic most rólam szól vagy rólad?
2023. aug. 21. 00:06
17/21 A kérdező kommentje:
Eléggé úgy tűnik hogy ezzel, hiszen már 15 évesen te voltál fizetős nővel, nem én. Mind1 hogy kiről szól ez a topic, te le írtad a sztorid, csak reagálok rá, valami baj van ezzel talán?
2023. aug. 21. 00:13
18/21 anonim válasza:
Ja és a zuhanyozás témához még annyit, hogy akkoriban a nyóckerben nem a szabadban csinálták, hanem ún. szobáztatás volt, vagyis lakásokban szexeltek, Tehát zuhanyozhattak, ha akartak. De ez a topic a te szexuális életedről szól.
2023. aug. 21. 00:16
19/21 A kérdező kommentje:
Értem, még mindig nem változtat egyébként a tényen, hogy több mint 100 fizetős lánnyal voltál együtt. Nem hiszem, hogy a barátnőd örülne ha ezt elmondanád neki, na mind1 is, nem az én dolgom.
2023. aug. 21. 00:22
20/21 anonim válasza:
16 evesen honnan volt penzed prostikra?
2023. aug. 21. 05:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!