Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan fogadjam el, hogy soha...

Hogyan fogadjam el, hogy soha nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem önsajnáltatás miatt írtam ki ezt a kérdést. Csak azért kérdem, hátha tud e valaki itt valami tippet adni ezzel kapcsolatban. Igazából az a része fáj a legjobban, amikor látom Szüleim arcán a szomorúságot emiatt :(

2023. aug. 19. 18:53
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
A mai magyar huszonévesek FELÉNEK nincs párkapcsolata. Ezen a héten különböző csatornákon te vagy a negyedik vagy ötödik, aki hasonlót kérdez. Egyrészt: soha ne mondd, hogy soha. Másrészt, nem a szüleidnek kell megfelelni. Mondom ezt úgy, hogy négy gyerekemből háromnak (24, 26 és 30 évesek) nincs párkapcsolata. Nem mondom, hogy nem vagyok szomorú miattuk, de azt is látom, hogy az én szomorúságom egyrészt csak megterhelné őket, másrészt ettől még nem lesz párjuk. Majd járkálnak a világban, megismerkednek emberekkel és lesz valahogy. A bátorságukat hiányolom, a begubózást nem értem, de magamnak be kell vallanom, hogy nekünk mindenképpen könnyebb volt 30+ évvel ezelőtt.
2023. aug. 19. 19:04
 2/21 anonim válasza:
Mindenkinek van egy hozzá illő ember csak meg kell találni, aki elfogad úgy ahogy vagy! Például ha van egy nagyon gáz vagy ahogy mondják lúzer ember az is megtalálhatja az igazit! Minden kinek van párja hidd el bénának a béna, félősnek a félős, menőnek a menő, csak tényleg meg kell keresni és bátornak kell lenni, egyszer él az ember ha nem használja ki idősen ezen fog gondolkodni hogy bárcsak megtettem volna bárcsak bátor lettem volna! Nem igaz hogy az ellentétek vonzák egymást a kapcsolatban! Egy jó kapcsolatban nincs szabály! Keresd meg a hozzád illőt
2023. aug. 19. 19:55
 3/21 anonim válasza:

1. 30 évvel ezelőtt könnyebb?

Most bocsánat, hogy ezt mondom de te hallod magad?

30 évvel ezelőtt nem volt Tinder Badoo se semmilyen társkereső.

Még az internet is kőkorszaki volt.

Email alig volt még a telefon is többnyire vezetékes akinek 30 éve már mobilja volt az egy menő embernek számított.

Abba az időbe az volt, hogy péntekenként találkozási pont a diszkó.

Ha valaki ebbe a világba nem tud kavarni az bocsánat de életképtelen.

Egy ilyen világba?

[link]

És mégha ez meg is van játszva hasonló esetek simán történnek a ilyenkor nem egy buliban voltam már szóval a tapasztalat beszél belőlem.

Aki itt nem tud magának kavarni valamit az sehol.

Könnyebb nem volt max spontánabb de nehezebb

2023. aug. 19. 19:58
 4/21 anonim válasza:

#3-as, bocsánat, de te is hallod magadat? Attól, hogy a ti generációtok már ebbe nőtt bele, hogy nektek ALAP az, hogy fent lógtok minden ilyen szaron, és ezen keresztül tarjátok a kapcsolatot, az nem jelenti azt, hogy könnyebb is. Biztos én is lúzer vagyok, de az internetes társkeresés egy pöcegödör. És igen, 30+ évvel ezelőtt valódi kapcsolatok voltak, nem az, ami most megy, hogy ki se mozdultok a szobátokból, és online vagytok együtt. (Bocs, nem konkrétan rád értem, de azért sok ilyet látok.)

Kérdező: első körben tedd rendbe a lelki világodat és az önbizalmadat, hidd el, hogy utána mások is máshogy néznek rád. Aztán lehet ismerkedni.

2023. aug. 19. 20:30
 5/21 anonim válasza:
Hat ha igy allsz hozza hogy sose lesz akkor tenyleg nem lezs sose
2023. aug. 19. 21:18
 6/21 anonim válasza:

Szakmám van, dolgozom is benne barátnőm is van meg jó barátaim is akikkel el járunk szórakozni.😉

De biztos csak bent gubbasztok a szobámba köszi és nem a tapasztalat ír belőlem, hogy miket látok egy buliban.

Nem pöcegödör az internetes társkereső csak tudni kell használni.

Nem úgy hozzáállni, hogy jajj nekem egy komoly kapcsolatra van szükségem.

Az majd kialakul magától ha beleáll a helyzetekbe.

Nem szabad görcsölni hanem élvezni az életet aztán ha úgy van akkor úgyis komolyra fordul a dolog magától nem kell azt erőltetni.

2023. aug. 19. 21:28
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt elfelejtettem írni, hogy introvertált vagyok, szóval ez még jobban megnehezíti az ismerkedést lányokkal. Szerintetek érdemes lenne elmennem párszor fizetős lányokhoz? 18F
2023. aug. 19. 21:37
 8/21 anonim válasza:

Hát tesó ezt azért nem igazán javaslom.

Álljál bele a helyzetekbe csajozzál de ne egy prostival veszítsd el.

Nem azt mondom, hogy legyél szerelmes mikor elveszted de ez már a ló túloldala. Nem azt mondom, hogy ne menj soha ha nem akarsz de ne azzal kezdj

2023. aug. 19. 21:52
 9/21 A kérdező kommentje:
#8-as, igazad van ebben, de ha nincs más lehetőség, akkor ezt csak így lehet megoldani. Nem szeretném tartogatni tovább, így is eléggé szégyenlem hogy még 18 évesen nem sikerült elveszteni. Az ismerkedésről meg annyit, hogy 3 lánynak írtam, az egyik nem írt vissza, a másik kettő meg letiltott🤣😂😂
2023. aug. 19. 22:12
 10/21 Camorri válasza:
Ne legyél már dili, 18 évesen még bőven van időd mindenre!
2023. aug. 19. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!