Hogyan fogadjam el, hogy soha nem lesz barátnőm?
1. 30 évvel ezelőtt könnyebb?
Most bocsánat, hogy ezt mondom de te hallod magad?
30 évvel ezelőtt nem volt Tinder Badoo se semmilyen társkereső.
Még az internet is kőkorszaki volt.
Email alig volt még a telefon is többnyire vezetékes akinek 30 éve már mobilja volt az egy menő embernek számított.
Abba az időbe az volt, hogy péntekenként találkozási pont a diszkó.
Ha valaki ebbe a világba nem tud kavarni az bocsánat de életképtelen.
Egy ilyen világba?
És mégha ez meg is van játszva hasonló esetek simán történnek a ilyenkor nem egy buliban voltam már szóval a tapasztalat beszél belőlem.
Aki itt nem tud magának kavarni valamit az sehol.
Könnyebb nem volt max spontánabb de nehezebb
#3-as, bocsánat, de te is hallod magadat? Attól, hogy a ti generációtok már ebbe nőtt bele, hogy nektek ALAP az, hogy fent lógtok minden ilyen szaron, és ezen keresztül tarjátok a kapcsolatot, az nem jelenti azt, hogy könnyebb is. Biztos én is lúzer vagyok, de az internetes társkeresés egy pöcegödör. És igen, 30+ évvel ezelőtt valódi kapcsolatok voltak, nem az, ami most megy, hogy ki se mozdultok a szobátokból, és online vagytok együtt. (Bocs, nem konkrétan rád értem, de azért sok ilyet látok.)
Kérdező: első körben tedd rendbe a lelki világodat és az önbizalmadat, hidd el, hogy utána mások is máshogy néznek rád. Aztán lehet ismerkedni.
Szakmám van, dolgozom is benne barátnőm is van meg jó barátaim is akikkel el járunk szórakozni.😉
De biztos csak bent gubbasztok a szobámba köszi és nem a tapasztalat ír belőlem, hogy miket látok egy buliban.
Nem pöcegödör az internetes társkereső csak tudni kell használni.
Nem úgy hozzáállni, hogy jajj nekem egy komoly kapcsolatra van szükségem.
Az majd kialakul magától ha beleáll a helyzetekbe.
Nem szabad görcsölni hanem élvezni az életet aztán ha úgy van akkor úgyis komolyra fordul a dolog magától nem kell azt erőltetni.
Hát tesó ezt azért nem igazán javaslom.
Álljál bele a helyzetekbe csajozzál de ne egy prostival veszítsd el.
Nem azt mondom, hogy legyél szerelmes mikor elveszted de ez már a ló túloldala. Nem azt mondom, hogy ne menj soha ha nem akarsz de ne azzal kezdj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!