Van itt olyan aki szívesen ismerkedne idősebb nővel(45 vagyok )?
Az a helyzet,hogy a korombéli férfiak egyszerűen nem olyanok mint én, bennem még van gyermeki viselkedés, de persze tudok komoly is lenni, meg jobban kijovunk a nálam 10-15 évvel fiatalabbakkal:)
Tudom furcsa,hogy itt próbálkozom, de 1x felmentem egy társkereső oldalra és hát minden kedvem elment ... szóval lenne kedve valakinek ismerkedni:)? képet küldjön aki igen!! ;)
36.
Az incel az olyan, hogy nem jut szexhez, ÉS gonosszá válik. Van aki rendes marad, az nem incel. Az incelek fő életcélja, hogy bosszút álljanak, mert általánosban nem kapták meg a cicababákat, se később, se a munkahelyen, és emiatt arra várnak hogy a cicababa majd elmúlik 25 és akkor megfizessen a bűneiért. De a cicababa nem fizet meg a bűneiért hanem hawaion nyaral a gazdag pasijával, ezért az összes nőt, beleértve a saját anyjukat is, bosszúhadjárat alá vetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!