Van itt olyan aki szívesen ismerkedne idősebb nővel(45 vagyok )?
Az a helyzet,hogy a korombéli férfiak egyszerűen nem olyanok mint én, bennem még van gyermeki viselkedés, de persze tudok komoly is lenni, meg jobban kijovunk a nálam 10-15 évvel fiatalabbakkal:)
Tudom furcsa,hogy itt próbálkozom, de 1x felmentem egy társkereső oldalra és hát minden kedvem elment ... szóval lenne kedve valakinek ismerkedni:)? képet küldjön aki igen!! ;)
ahhoz kepest eleg sokat irtal ki te kis gyasz.
es igen 17es, a nok ilyen buta parasztok mint ahogy lathatod
Helyileg merre található ez a 45 éves nő?
Miért felemás a szöveg ékezetek tekintetében?
Én miért tudok különb fogalmazást összehozni, mint egy olyan személy, akitől elvileg tanulnom kéne?
még ha csak kíváncsiság is szívesen ismerkedem mondjuk én ronda pasi vagyok szóval kíváncsi vagyok én is lesz-e reakció.
27 f
Mindenképpen ÉLETTÁRSAT, VAGY HÁZASSÁGOT SZERETNÉL?!
Én nőként barátkoznék nővel. (Nagyon gyakran MUNKATÁRS(!) jelölteket is keresnék, de a legeslegtöbben szabadidő eltöltésére keresnek partnereket.)
Önfeledten örülni én is tudnék (majdnem megtaláltam a végleges páromat, de lehet, hogy újabb szakítópróba elé nézünk...)
Július eleje óta szenvedek a kényszerű elhidegüléssel. Kizárólag a MUNKALEHETŐSÉGEK(!) világába tett visszalépési kísérletek kötnek már csak össze minket. Az sem kevés szerencsére.
49/N
A középkorúak még nem annyira túl idősek!
"Nem csak a húszéveseké a világ..." - egy dal is ezt hangoztatja a régi időkből. (Az előadó nem jut most eszembe...)
Az öregkor alsó határa 60. életév. Ráadásul még a 60. évesek is aktív korúaknak számítanak - ritkán mennek előnyugdíjba ma már.
65. életév lett egységesen nőknek és férfiaknak egyaránt. (Vannak, akik friss nyugdíjasként is munkát vállalnak!)
Orvosok körében nem ritka a 75. év körüli nyugdíjba vonulás. Nem egy ilyet ismerek (volt háziorvosom és más szakorvos.) Olyat is hallottam már, hogy 81 évesen ment nyugdíjba onkológus igazgató asszony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!