Van esetleg itt olyan idősebb nő (40-70) Borsod-Heves környékéről, aki szívesen ismerkedne egy fiatal férfival, és támogatni is tudná? 32F
Félreértés ne essék, egyébként is az idősebb nőket szeretem, szóval semmilyen megjátszás nem lenne a kapcsolatban, ettől még őszinték lennének az érzelmek, a vonzalom, majd a szeretet. Hosszú távú kapcsolatban gondolkodom. De szükségem volna a támogatására is. Egy kedves, értelmes, intelligens hölgyet keresek.
Többet privátban.
Támogatlak én!
Hajrá, jól csinálod! Csak így tovább!
Bocs, korosztályilag már pont nem férek bele...
P.s de van finom kocsonya, azzal szívesen megkínállak fiam
72/L
Kérdező, miért döbbensz meg azon,hogy támadnak?Ha csak simán idősebb nővel szeretnél ismerkedni az se nagyon természetes, de valamennyire elfogadott. De az,hogy támogatást kérsz, aztán odaírod,hogy akár még kapcsolat is lehet ebből...hát figyelj...undorító.
Heves megyei vagyok, nő, volt már korkülönbséges kapcsolatom. Támogatás nélkül. Van megtakarításom de azt a gyerekemre és magamra költöm,vagy tartalékolok, de hogy egy vadidegen pasit támogassak?Ugyan, menj már!Mit képzel sz, és mit képzelnek azok, akik Hozzád hasonlóan gondolkodnak?Egy 40+-os nő bármit megtesz azért,hogy kiszolgáltassa magát egy valamivel fiatalabb pasinak?
32 évesen támogatást kérsz. Miért nem tudod eltartani magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!