Rudnátok tanácsot adni hogy próbálkozzak be ami nem túl gáz ?
Ha aldi vagy lidl, ahol nem pénztárban is van, akkor könnyebb. Vagy ha nincs nagy forgalom. Szerintem ezekben az esetekben kb ugyanaz a szitu mint máshol. Valahogy meg kell szólítanod és beszélni kicsit. És aztán vagy ezt újra és újra. vagy pedig elkéri a számát, hogy lenne e kedve amúgy is beszélni vagy találkozni.
Ha forgalmas helyen van csak pénztárban akkor nagyon nehéz szerintem. Ekkor is kérdeznék valamit meg nagyon néznék a szemébe. És ha párszór hó az egész hangulata, akkor egy papírra felírnám a számom és odaadnám, hogy ha van kedve írjon. Vagy esetleg meg lehetne várni nap végén, de itt is kell szerintem, hogy emlékezzen rád kicsit.
Én ilyen esetben levelet szoktam írni.
Fizetéskor átnyújtom, és azt mondom: Ez egy magánlevél, csak neked :)
Írj rá vagy elérhetőséget, vagy azt, hogy holnap visszajössz a válaszért személyesen, vagy valamit, ami te stílusodnak megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!