Srácok ti ilyen helyzetekben miből vágjátok le hogy egy lánynak tetszetek illetve érdemes próbálkozni ? Lányok is írhatnak tanácsokat.
Figyelt kérdés
Amikor nincs olyan nagy ismerettség hanem csak olyan felületes a viszony mert mondjuk néha futsz össze egy lánnyal a buszon, vagy munkahelyen vagy például csak random szembe jön az utcán. Ilyen kevésbé ismerős lánynál nem is lehet ezt felmérni vagy akár már ilyen rövid vagy ritka időszak is elég hogy megérezze az ember hogy lenne e esélye ?2023. máj. 13. 21:17
1/14 anonim válasza:
Akár egyetlen pillantásából is lehet tudni. 30/F
2023. máj. 13. 21:31
2/14 anonim válasza:
Ha nem beszélgetsz vele nem fogod megtudni
3/14 anonim válasza:
Nekem úgy jön le, hogy még nem nagyon beszélgettetek. Ha ez tényleg így van és nem is volt szemezés, se semmi, akkor anélkül lehetetlen megmondani, hogy most tényleg bejössz neki vagy nem. Próbálj valahogy beszélgetést kezdeményezni, abból szerintem simán levágod, hogy mi a helyzet. Az is lehet már foglalt és azért nem ad semmi "jelet".
4/14 anonim válasza:
Simán egyből levágom ha bejövök egy csajnak pl utcán ha szembe jön. Rögtön látom ahogy rám néz
2023. máj. 13. 22:56
5/14 A kérdező kommentje:
De pontosan miből vágjátok ? Illetve ha beszélek vele miböl derül ki ?
2023. máj. 14. 05:48
6/14 anonim válasza:
Mondjuk azt, hogy többször néz téged vagy a tömegben azt látod, hogy ő néz téged, de mások pedig nem. Többször mosolyog rád, esetleg felmér előtte.
Beszélgetesből meg tartalmas válaszokat ad, érdeklődik felőled, megadja az elérhetőséget.
Az a baj, hogy van aki szeret ezt csinálni, velem többször előfordult az, hogy csak jópofiskodni akart velem.
2023. máj. 14. 07:30
7/14 anonim válasza:
Én semmiből, totál béna vagyok az ilyesmihez. Párszor már pofára estem így, azt hittem, hogy bejövök a csajnak, de aztán kiderült, hogy nem. Úgyhogy már nem is figyelek az ilyesmire, próbálok bezárkózni a magam világába, az a legbiztosabb megoldás.
2023. máj. 14. 11:59
8/14 anonim válasza:
Szintén passzolom, sosem tapasztaltam ilyen jellegű érdeklődést.
2023. máj. 14. 12:04
9/14 anonim válasza:
#6: "Az a baj, hogy van aki szeret ezt csinálni, velem többször előfordult az, hogy csak jópofiskodni akart velem." Igen, ez a tipikus önző, egoboostoló, másokat hülyére venni szerető csaj, akinek semmi komoly szándéka sincs, egyszerűen csak azt élvezi, hogy figyelnek rá, és hogy bepalizhat másokat. Aztán meg ártatlan képpel előadja, hogy ő nem is úgy gondolta, vagy hogy neki amúgy van pasija, rosszabb esetben még meg is aláz, ha kezdeményezel.
2023. máj. 14. 12:09
10/14 anonim válasza:
9# igen, igy van, nagyon rossz érzés...
2023. máj. 14. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!