Tudtok ajanlani valakit, aki megtanit mma alloharcban a helyzetek frlismeresere es kihasznalasara? Milyen szituban hova erdemes utni illetve rugni es hogyan? Hogyan inditsak tamadast, hogy betalaljon?
Arra gondoltam,hogy szabadteren tanitana egy fuves teruleten az illeto. Fogvedo,boxkesztyuvel es sipcsontvedovel. A tanulas lenne a cel. Hogy felismerjem a helyzeteket,tudjak reagalni illetve alakitson ki bennem reflexet,hogy gondolkodas nelkul vedjek vagy tamadjak.
2 evet kravoztam,most 3,5 eve jarok mma-ra. De ott nem tudok olyanbol tanulni,h gyorsan agyonvernek tiszta erobol ora vegen a rogtonzott verekedesnel.
Azt akarom,h konkret otleteket /tanacsokat kapcsak,mikor mit csinaljak. Nekem nem valik be az idovel rajossz tipusu tanulas.
Privatokat kerek es jeloljed meg a dijazast is. A Margit szigetre akarok kijarni edzeni.
Koszonom a segitseget elore is!
Mar ma mennek egy ilyen edzesre!
eléggé egyszerű.
abbahagyod az mma-t és elmész legalább 2 évig bokszolni.
Mindenkinek koszonom a valaszt! Johetnek meg!
Nezek boxorakat!
Nem lesz baj,h rogzul,h csak a kezem hasznalhatom?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!