Valaki magára ismer? 23/L
Egyetemre járok, emelett sokat sportolok, rendszeren úszok. 174cm magas és 61kg vagyok.
A páromtól elvárom hogy tanult legyen, nálam magasabb és sportos. Kockahas... 😏
Az idősebb 25+ pasik jelentkezét várom akik lehetőleg jól is keresnek.
#41 vagyok
#43 az hogy néha olvasgatok a gyakorin meg válaszolgatok az nem azt jelenti, hogy itt keresek társat magamnak. Ez csak amolyan unaloműzés.
Elég naiv vagy ha azt hiszed hogy pályakezdőként jól fogsz keresni. De nyilván te is sejted hogy a 3-400ezres nettód semmire nem lesz elég hacsak nem jön össze egy pasi akinek van egy lakása illetve néha azért vesz neked pár dolgot...
Az a gond hogy vagy egy ronda elviselhetetlen pasi fog fizetni neked aki tárgyként tekint rád, vagy ha a pasi értelmes és sikeres akkor át fog rajtad látni és nem jön veled össze. De még ha sikerül is, akkor sem adnak neked csak max költőpénzt. Arról nem is beszélve hogy az ilyen kapcsolatok szó szerint tönkre teszik a nőket, rengetegen alkohol vagy manapság drog függők lesznek hosszú távon. Jobb ha már most önálló leszel, az a pasiknak is szimpatikusabb.
Mellesleg én már több gazdagabb feleségnek voltam a szeretője, habár nincs pénzem csak amennyi nekem kell, de értelmiségi vagyok, és jófej. Valahogy nagyon értékelték a saját palijuk mellett szenvedve.
Te tipikusan az a párom lennél, akinek azt énekelném hogy bárcsak vinne el a fekete vonat. 😂
"Haj jajj fekete vonat, elvitted a páromat..." (-bárcsak vinne el-)
Te miről beszélsz? 😁
Lány vagyok, azóta se találtam senkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!