Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 27 éves férfi vagyok, kb 183...

27 éves férfi vagyok, kb 183 magas, rövid barna haj, fazonra nyírt szakáll, nem konditermes izmos de 10+ éven át sportoltam. Vác és környékén keresek olyan 20+ lányt van itt köztetek aki magára ismer? :)

Figyelt kérdés
Vörös haj, tetoválás, piercing előny de nem kritérium, szeretem az extrémebb külsővel bíró hölgyeket ;). Szívesen mesélek magamról küldök képet stb csak olyan írjon aki tényleg ismerkedne köszönöm!

2021. aug. 22. 19:44
 1/5 anonim válasza:
Mit sportoltál?
2021. aug. 22. 20:25
 2/5 anonim válasza:
A lényeges kérdés 20:25 kor 😀 A pokolba velük! 😀
2021. aug. 22. 20:57
 3/5 anonim válasza:

Szia èrdekelsz

68/f

2021. aug. 22. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Legalább egy értelmes kérdés és nem egy nagypapa :D
2021. aug. 23. 07:22
 5/5 anonim válasza:

Kérdező: a nőkkel az online világ elhitette, hogy 2/10-esként is 8-asokra, 9-esekre mennek rá, magyarul a 80/20 szabály érvényesül. tehát a nők 80%-a a férfiak 20%-ára megy rá.

Felesleges online próbálkozni, csak egy dologra jó, fényezni vadidegen, közröhej 'nők' egóját. Akikkel a való életben 2 szót nem beszélnél mert büdösek ,beképzeltek, csúnyák vagy átment rajtuk a fél város.

Nem szabad.

Élőben viszont egyenesen TILOS.

Megoldás? MGTOW, INCEL, REDPILL, ezek a csoportok valók a modernkor férfiainak. Rá kell döbbenteni a nőket, hogy az elvárásaik az egekben de ezt csak akkor lehet ha nem mész át SIMP-be és nem fényezed az egojukat.

Ha nem írnának nekik naponta 200-an online rájönnének hogy 0-k, senkik. Élőben szerinted hány pasi szólítja le őket? 0. Aki igen annak van párja, és csak hülyülni akar, vagy melós füttyent egyet, netán egy koldus vagy egy nagypapa korú megy 'oda'.

Potens kurrens normális férfi nem mert TILOSSÁ vált az ismerkedés élőben.

2021. aug. 23. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!