Keresem páromat 25-30 év között. Családcentrikus 29 éves férfi vagyok. Dolgozom, egyedül élek, nem dohányzom, nem váltam el, nincs gyerekem. 182 cm, barna haj, barna szem. Van itt olyan aki hölgyemény aki ismerkedne?
OMG! 🤦♂️
4: Imádom amikor az általánosítást mérő műszer kiakad az ilyen válaszoktól.
Amúgy én vagyok a hülye, hogy erre triggerelek, de nem bírom megállni amikor valaki ordenáré baromságokat ír.
Kíváncsi lennék engem minek profilozol a kommentjeim alapján... Ne, ne is erőlködj, a kérdés költői volt. :)
Egyébként én kértem alázatos elnézést azok nevében is akik merik használni az internet adta lehetőségeket a huszonegyedik század elején, de tényleg. :)
Szerintem adjuk meg a lehetőséget azon személyeknek, akik ezt a formáját választják a társkeresésnek, ha már lehet. Fogalmad sincs (és nekem sem), hogy miért választotta eme formáját a pártalálásnak a kedves kérdező. Amennyiben továbbra is szeretnél vitázni és nem szétoffolni a topikot, jöhet nyugodtan a nemtetszésed privátban, ha úgy véled. :)
Egy nem hebegő-habogó, élőben is ugyanúgy kezdeményező, a másik szemével kontaktust tartani tudó középkorú F.
Próbálkozz netes társkeresőn!
Pl badoo vagy twoo
A troll kutyákkal meg ne foglalkozz!
Egy haverom badoo-n ismerte meg a párját 5 éve azóta már eljegyés is volt!
Szóval semmi se lehetetlen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!