Nem tudom, hogy férfiak, nők válasza egyaránt érdekel-e, én nő vagyok.
Valamiért mindig is szebbnek találtam a fekete-sötétbarna hajat. Szerintem egyszerűen csodálatosan szép egy hosszú barna hajkorona.
A szőke belőlem mindig ilyen 'mű' érzést váltott ki. Valamiért ha ránézek egy szőkére festett nőre, egyből az jut eszembe, hogy egy plasztik barbi baba, és hogy be van zárva a közösségi oldalak börtönébe. Még ha nincs is így, sajnos belőlem ezt váltja ki.
A természetes szőke gyönyörű, de a barna akkor is szebb az én véleményem szerint.
Nálam pont ellenkezőleg, a szőkét gyönyörűnek látom(akkor is, ha festett, de csak ha szépen van befestve, nem száraz meg csibesárga), a fekete hajat pedig a kisebbséggel asszociálom...szerintem nem szép, de látod ahány ember, annyi ízlés.
Elismerem, hogy a barna is szép mert kontrasztos, jól kivehető a hajzuhatag esése, a szemöldök formája, a barna szeme amennyiben barna az is.
Fiatalabb koromban a barnák fejeték vettek le a lábamról, de mostanában a szőke kék szem őrjít meg.
Egyszerűen a hamvas puha fehér bőrön a szőke haj és az égszínkék szemek egyszerűen megbabonáznak.
Itt van ő példáúl:
Egyszerűen nem tudok betelni a szépségével, csak nézem és csodálom.
F.44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!