Valaki magára ismer? 23/L
Egyetemre járok, emelett sokat sportolok, rendszeren úszok. 174cm magas és 61kg vagyok.
A páromtól elvárom hogy tanult legyen, nálam magasabb és sportos. Kockahas... 😏
Az idősebb 25+ pasik jelentkezét várom akik lehetőleg jól is keresnek.
Ezek a beképzelt egyetemista csajok a téves önképükkel azt hiszik, hogy a diplomaszerzés után csak csettinteniük kell és a futószalagon megindulnak előttük a külön nekik kitenyésztett, kisportolt, magas férfiak egy-egy ATM-mel a hónuk alatt, hogy kiválasszák a nekik tetszőt.
Miközben a kinézetük messze kritikán aluli és az eddigi életük is csak a pasizásról, a bulizásról, a drogokról meg a piáról szólt ami a lelakott kinézetükön és komoly nyomot hagyott.
11:
Szövegértés az, hogy 23 éves vagy, tehát 4 éve vettek fel? Normál esetben egyrészt ez 18 évesen lenne, mert akkor van érettségi, hogyha nem fogtak vissza, nem buktál stb. Ja és persze 4 évesbe jártál. Tehát ez lehetne 5 év is. Sőt. Attól, hogy 23 vagy felvételizhettél volna most is. Vagy tavaly, vagy tavaly előtt. Ez nem szövegértés, lévén nem volt benn a szövegben a válasz:D A gondolatolvasás pedig még mindig elég ritka képesség.
Valóban elég furi stílusod van. Nem vagyok hülye, remélhetőleg középtávon jól fogok keresni (a lehetőség adott), nem vagyok magas. Viszont ha minden stimmelne sem lennél szimpatikus ezzel a bemutatkozással. Valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül. Gondolkodj el rajta.
29#
Vedd észre, hogy provokáló alternatív valóság posztot olvasol egy sikertelen férfi jóvoltából, aki szeretné ha így lennének a dolgok, ahogy leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!