Milyen társkereső alkalmazást ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 12:15
11/19 anonim válasza:
Szeged egyetemi város,tízezernyi főiskolás,egyetemista csajjal-egymást érik a rendezvények.SzIN-en több kontaktod lesz mint bármelyik társkeresőn.
2023. aug. 13. 15:10
12/19 Gymnospermatophyta válasza:
Tinderen tudsz belőni távolságot. Nem kell csak a szomszéd falvakig menni. Belövöd mekkora távolság fér bele kábé pénzben és időben. Biztos lesz pár ember ott is. Nézd meg, próbáld ki, nem veszítesz vele semmit.
2023. aug. 13. 16:18
13/19 anonim válasza:
Átlagos kinézetű férfiként?
Ki lehet próbálni, de azt tanácsolom, ne várj túl sokat, és ne pazarolj túl sok időt erre. Mert nagy eséllyel csalódás lesz. De tény, lehet találni (ritkán) érdekes, értelmes embereket.
Tinder felejtős, ha nem vagy jóképű, nagyon jó fotókkal. Friss regisztrációként jó lesz a láthatóságod az elején, egy rövidke időre, utána viszont eltemet az algoritmus. (ha nem teszel bele egy csomó pénzt kiemelésekre stb.)
2023. aug. 13. 16:19
14/19 anonim válasza:
Én szegedi vagyok.Sokan sztárolják a Tindert,szerintem a határ közelében használhatatlan.Szerintem egy működő kapcsolatba max 20 km távolság fér bele.Ha ennél nagyobbra állítom a távolságot,akkor rengeteg román,kínai,orosz,szerb,vajdasági találatot dob fel,ami számomra értékelhetetlen.Egyébként szerintem a Csajok és Pasikon lesz legtöbb lájkod,egyezésed.Persze biztos nem helybéli nővel.Ráadásul még előfizetéssel sem fogsz tudni levelezni,csak olyan nővel,aki szintén előfizető.
2023. aug. 13. 16:29
15/19 anonim válasza:
Kérdező! Átlagos férfiként nem sok esélyed van itt az interneten bár a mostani lányoknak nem tudom hogy mi számít átlagosnak. Egyedül éljen a pasi kertes házban vagy valami albérletben és rendelkezzen autóval és jogosítvánnyal és minimum majdnem 400 000 Ft-ot keressen a melóhelyén és valami irodista vagy vezetői beosztásban dolgozzon. Szerintem ez számít 2023-ban átlagos pasinak. Én ezek alatt vagyok nem hiába nincsen match sem már. Még tavaly 2022-ben is jobbak voltak az esélyeim pedig magasságra és súlyra nem sokat változtam azóta. Melóhelyem is ugyanaz tavaly óta. Ugye milyen érdekes? Igények évente mennek felfele!
2023. aug. 14. 07:25
16/19 Senior Séf válasza:
Minden társkeresőn ugyanazt keresik a felhasználók; A nők a párjukat, a férfiak egy pár lyukat...
2023. aug. 14. 15:09
17/19 anonim válasza:
16-os! Ez felettébb érdekes! Legtöbb nő vissza sem ír a pasiknak ők így hogyan kereshetnének párt? Aláírom a legtöbb pasi defektes de a normális pasik azért egy választ a nyitólevelükre megérdemelhetnének mert ha nincs kommunikáció akkor személyes találkozó hogyan lesz? Interneten meg részben lehet csak ismerkedni hiszen minden élőben dől el! Szerintem sokkal több pasi keres párt magának mint "pár lyukat". Legtöbb pasi azért még szerintem normálisan gondolkozik és próbálna ismerkedni mert a nők általánosítása és vissza nem írása végett sajnos nem tud.
2023. aug. 14. 16:19
18/19 anonim válasza:
Szerintem ne alkalmazást keress, hanem élőben ismerkedj.Fejleszd a kommunikációd, ápolt legyél.
Én átlagos pali vagyok, élőben is ismerkedek, de fut egy prémium randivonal előfizetés a háttérben.
Sok normális nő van fent, és sokan válaszolnak, igaz én kreatív vagyok 😁.
2023. aug. 14. 16:44
19/19 anonim válasza:
Én egy hónapja csináltam meg a tinder profilt, hozzáteszem lányokkal verified(ismerősök barátnői/azok barátai), de magatartásilag borzalom ami ott megy. 20 éves alkoholista, tetkós, piercinges, drógos, dagadt csajokkal van tele, és miért nem húzok szinte senkit jobbra? Hát ezért, egy kis értelmet keresek az emberben, meg ne legyen egy 30 évesen szívbetegségben szenvedő. És nem is a fogyasztással, van a baj, hanem hogy erről szól a profil. Matcheléskor pedig megy a ghosting amikor írok, pedig nem egy szia mizut szoktam írni, és elondolkozok, hogy akkor mi a túrómnak húzott jobbra?
2023. aug. 14. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!