Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem tudok barátnőt...

Miért nem tudok barátnőt felszedni?

Figyelt kérdés

Egy nő sem egyforma!

Minden nő mást és mást akar,ami igaz. és emiatt nagyon nehéz az elvárásainak elegendőt tenni.. Hiába szeretném, hogy megkapjam, hiába szeretném, hogy velem legyen nem akar...Mert nem ír vissza.

Aztán meg össze vissza nyavajog,hogy mást akar nem engem.

Nem hajlandó velem beszélni,de még csak nem is közli, hogy bocs, de nem kellesz.

Pedig milyen jó lenne... Hát nem erre vágyik az összes Pasi? Hogy egy szép lánnyal együtt lehessen?

Miért ilyen az összes lány?

2023. aug. 11. 15:25
1 2
 1/19 anonim válasza:
Mert béna vagy.
2023. aug. 11. 15:38
 2/19 anonim válasza:
Magaddal foglalkozz, ne azzal, hogy mit akar más, és akkor ők akarnak majd, ne azt akard amit ők akarnának, így görcsös, erőltetett, hanem csak legyél a lehető legjobb, és engedd, hogy akarjanak, ez valódi, ez megtart
2023. aug. 11. 16:57
 3/19 anonim válasza:
Az első mondatodban bemne van a probléma. Meg akarsz felelni nekik. Nem kell megfelelni! Ha magadat adod és így bejössz le se fogod tudni vakarni magadról!
2023. aug. 11. 18:09
 4/19 anonim válasza:

Ez az élet.

Az emberek hiába akarhatnak dolgokat, nem mindent kaphatnak meg.

Nem támaszthatsz fel holtakat.

Nem repülhetsz úgy, mint egy szuperhős - legalábbis még nem - .

Mondjuk láthatatlan már lehetsz a nanotechnológiának köszönhetően, de az is inkább a kaméleonhoz hasonló viselkedés.

Az írásod alapján nagyon görcsösen szeretnél egy olyan személyt, aki nem tekint rád olyan módon. Ezzel a cselekedeteddel még mélyebbre ásod magad a szemében. Azért nem ír vissza, mert már rendesen rosszul érzi magát, hogy nem-et mondjon neked, mert te annyira akarod. Mondok erre egy példát.

Képzelj el egy gyereket, aki mondjuk kér egy fagyit, de a szülő éppen nem vesz neki és nem-et mond.

Sokkal könnyebb nem-et mondani, ha a gyerek nem kéri annyiszor, nem sír érte. Ha sírna, rikácsolna, hisztizik, akkor nehezebben mondasz nemet. Sok szülő ilyenkor nem is mond nemet, van aki beadja a derekát, van aki elrángatja a gyereket.

A te esetedben a rángatás történik. Nem kapsz konkrét választ, csak arrébb húz, mert rinyálsz, mint egy hisztis gyerek.

Fordítsd meg az egészet.

NAgyon akar téged egy lány, de neked nagyon nem kell, tényleg, soha nem jönnél vele össze, mégha az utolsó ember lenne a Földön akkor sem... Ebben az esetben te összejönnél vele, mert ő nagyon akarja?

Ha igen, akkor hülye vagy.

Nem minden pasi vágyik erre. A többségnek az intellektus jobban számít, mint a szépség. Szerencsére mindenki megtudja találni a párját, vannak intelligens és gyönyörű lányok. Vannak kevésbé intelligens lányok, akik ugyanúgy szépek, vannak kevésbé szépek és a többi és a többi, nem mindenkinek a szépség az elsődleges preferencia pár választásnál.

2023. aug. 11. 19:36
 5/19 A kérdező kommentje:

Engem ez a része nagyon nem érdekel...

Aranyat akarok, de nem kapom meg... Így maradok a réznél...

2023. aug. 11. 20:52
 6/19 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, biztos sok időt töltöttél mire megírtad ezt a levelet, értelmezni nem nagyon tudtam..De amint lesz rá lehetőségem újra elolvasom...
2023. aug. 11. 20:56
 7/19 A kérdező kommentje:

Csak azon töprengek, hogy miért nem sikerül egy nőt sem meghódítanom??? Mit rontok el???

Miért mindig a pasinak kell szenvednie, kedvezményeznie?

Lehetett volna másképp is... Mondjuk, ha egy nő kedvezményezne... Mennyivel másképp lenne... Fordul a kocka...

A nők vesznek nekem virágot, bókolnak nekem, én meg majd eldöntöm akarok-e vele lenni vagy sem.

Éss amit a legjobban élveznék... Az az , hogy annyi pasim lehetne, mint égen a csillagok...

Nagyon sok... És sokan jönnének oda hozzám,de én elutasítanám őket és azt hazudnám bocs , de van pasim.

Egy nő többet tehet, mint egy férfi.

Vannak érvek és ellen érvek, de én akkor is úgy gondolom, hogy a Magyarországi nők fele azt se tudja, hogy pontosabban mit is akar nem képes eldönteni egyértelműen, hogy én őt akarom. Hanem inkább kombinálnak.. Sajnos rossz párkapcsolat választásakkor sokan mennek csődbe, mert akit párjának választott az igazából kamu.Nem igazi szerelem.

A szikra 30%-a én 80%ot akarok.

2023. aug. 11. 21:46
 8/19 anonim válasza:
Ott rontottad el hogy "egy nő sem egyforma". Pedig de. Ha megtalálod a kulcsot az egyikhez tudni fogod a többihez is.
2023. aug. 11. 22:10
 9/19 anonim válasza:
Szia, mennyi idős vagy?
2023. aug. 11. 22:27
 10/19 anonim válasza:
8 Ez nem igaz, miért hazudozol itt? Teljesen másmilyenek vagyunk, vannak hasonlóak de hogy mind egyforma lenne, az hazugság. Te se hasonlítasz az értelmes férfiakra, pedig férfi vagy.
2023. aug. 11. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!