Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A mai lányok, miért olyan...

A mai lányok, miért olyan visszahúzódósak az ismerkedés terén?

Figyelt kérdés
Miért nem mernek Ismerkedni?
2023. aug. 10. 12:34
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:

Irigy?

Incel?

Ismétlem, incel már csak azért sem lehetek, mert nő vagyok, nőnek születtem, tudod ez mivel jár? Vagy küldjek róla pár tananyagot, mert hiányoztál biológia óráról?

Irigy meg nem vagyok. Egyszerűen azt látom, hogy megborultak az emberek, a többség az anyagiakra megy, nem írtam semmi olyat, ami alapján irigynek mondható lennék.

2023. aug. 10. 16:18
 22/38 anonim válasza:

21: projekció - magadból tudsz csak kiindulni, azt hiszed mindenki megborul, mert te megborultál.

Anyagiak, materializmus, karnalitás - a f'sz mindenféle dimenzió az elsődlegesek neked, pont te vagy ilyen.

Dominancia fitogtatás - más nem tudhatja, ki nő = kisebbrendűségi érzés. Jogosan.

Alapszintű edukációs hivatkozás - ez a te szinted, ezzel ismered be. Nincs semmi képzettséged sem.

Nő, némber, hölgy, nőstény - neked ugyanaz, mert sosincs alkalmad, hogy lásd mennyire más elbánást kap mind.

Irigy vagy te mindenkire. Magyarázkodhatsz.

2023. aug. 10. 16:37
 23/38 anonim válasza:

én meg csak röhögök a gyalázkodón

#megintkiröhög

2023. aug. 11. 11:02
 24/38 anonim válasza:
A lányok azért nem mernek ismerkedni, mert sok a bully (nő és férfi is), akik direkt a hibákat keresik nagyítóval, és már annyi szrt kaptak a nyakukba hogy már meg se szólalnak inkább. Ugyanezért a fiúk se mernek ismerkedni.
2023. aug. 11. 23:38
 25/38 anonim válasza:

Én mernék, de velem csak gyökér férfiak akarnak ismerkedni.

Ha 1980-ban lettem volna fiatal, és akkor is csak gyökér férfiak akartak volna velem ismerkedni, ugyanúgy elzárkózok tőlük - szóval ez nem egy "mai" jelenség. Hagyjuk ezt a dumát.

2023. aug. 13. 00:51
 26/38 anonim válasza:

25:

Tudod miért csak gyöker pasik akarnak veled ismerkedni?

Mert bár nem tudatosan de azokban látod a macsó férfit. Aki meg normális.. azt észre sem veszed.

De ezzel semmi baj. Ez tök normális. Kb a nők 70%-a így működik.

Aztán megy a sírás. Hogy a bugyinedvesítő macsó férfi végül pár hónap múlva bántalmazóba vagy kontroll mániásba megy át..akkor már meg persze egy barom.

És mivel csak ilyenekre ugrasz.. végül levonod a következetetést: Minden férfi barom.

De nem... csak az a 20% az, aki a Te szemedbe FÉRFI.

Mennyi ilyet láttam lányismerőseim körében.

Első este a bugyit tépi le rólad... fél év múlva a hajadat tépi ki.

2023. aug. 17. 18:42
 27/38 anonim válasza:

26.-os: azt írtam, hogy ők akarnak velem ismerkedi - tehát nem én velük - és hogy elzárkózom előlük.

Fuss neki mégegyszer ennek a szövegértésnek, mert ez az alaptalan következtetésekkel teleszúrt litánia viszont a retinámat ténylegesen tépi...

2023. aug. 17. 18:53
 28/38 anonim válasza:

27:

Szerintem Te nem értetted mit írok de hagyjuk...

De nekifutok lassabban is, hogy értsd.

Nyilván nem a gyökereket keresed. Ezt elsőre is értettem. Gondoltam hogy nem vagy mazochista.

Amit Te nem értesz elsőre.. hogy a normálisak a szemedben nem férfiak. És csak azokkal ismerkedsz akikben "valami" megfog. Akikről később derül csak ki gyökér.

Ha most sem érted...

2023. aug. 17. 21:01
 29/38 anonim válasza:

"Amit Te nem értesz elsőre.. hogy a normálisak a szemedben nem férfiak. És csak azokkal ismerkedsz akikben "valami" megfog. Akikről később derül csak ki gyökér.

Ha most sem érted..."

Nem, még mindig nem értem, hol írtam olyat, amiből erre a következtetésre lehetett jutni.

2023. aug. 17. 21:12
 30/38 anonim válasza:

pedig de

#röhögés

2023. aug. 17. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!