Szerintetek a netes NYITOTT párkapcsolat keresése földtől elrugaszkodott dolog?
Figyelt kérdés
Nem a párral rendelkező nőre gondolok, hanem egy független önellátó nőre akinek nem fontos a hűségesség. Egyik oldalról sem, mármint ő is és én is lehetek mással de ezt elfogadjuk. Mindezt külön élve külön egzisztánciával.2023. aug. 8. 14:27
11/15 anonim válasza:
27 vagyok, és van a világon szakítás is, ami akkor jön amikor már nem működik a kapcsolat!
Legalábbis én így szoktam, ami nem működik nem kell erőltetni.
Én sem csaltam meg soha senkit és a baráti, rokoni körben sincs ilyen, szóval ne általánosíts!
Az, hogy téged megcsaltak az szomorú, de nem mindenki olyan!
2023. aug. 8. 16:30
12/15 A kérdező kommentje:
Nem csak magamat ismerem. Egyébként engem nem zavar egyáltalán ha valaki nem hűséges, én se hiszek a hűségben. Na de mindegy végülis.
2023. aug. 8. 16:56
13/15 anonim válasza:
Létezik ilyen, de nagyon könnyen felborul.
2023. aug. 8. 19:23
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2023. aug. 9. 08:17
15/15 anonim válasza:
Sok ilyet ismerek,néhánnyal kapcsolatom is volt.44F
2023. okt. 2. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!