Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A legnagyobb fesztiválokon...

A legnagyobb fesztiválokon pl. Sziget, Sound könnyebb lányokkal ismerkedni vagy egy átlagos hétvégi szórakozóhelyen pl. diszkó? Közvetlenebbek a nők a fesztiválokon? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Ha van, szívesen elolvasom a fesztiválos történeteiteket.

2023. aug. 8. 13:25
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem sokkal könnyebb fesztiválokon ismerkedni, sokkal közvetlenebb mindenki mindenkivel, így a csajok is. Én majdnem minden fesztiválon amin voltam megismerkedtem egy csajjal, de sose lett belőle utána semmi. A szigeten már nagyon régen voltam, de ott is felszedtem egy csajt, még csókolóztunk is aztán persze nem lett belőle semmi még utána váltottunk pár sms-t meg emailt de semmi több. Spiccesen, buli hangulatban másnak látja az ember a kiszemeltjét mint amilyen valójában. Szóval részemről nem ez a legjobb módja az ismerkedésnek, de biztos van olyan is aki így találta meg az élete párját.
2023. aug. 12. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!