Más is van úgy ezen az oldalon, hogy ha vért izzad se tud olyat kitalálni, amire írnak/visszaírnak a lányok?
Meghalsz ha nem tudsz ezen az oldalon ismerkedni?
Az erőltetett ismerkedés még soha nem működött ezen a világon és akárhogy erőlteted, továbbra sem fog működni, mert a harmónia az erőszak ellentéte.
Ma már mindenfelől és rengeteg társkereső inger éri a lányokat és az ilyen név és arcnélküli nethuszárok egyáltalán nem érdeklik őket. Ha kinéz az utcára már szexuális zaklatás áldozata az összes lány. Ez lehet akár egy bunkóbb megbámulás vagy beszólás is, de így élik a mindennapjaikat... Miért gondoltad, hogy pont itt fognak vissza írni? Ez teljesen kizárt. Az a generáció aki még neten vissza írt, azoknak legalább gyerekük van és férjük.
Viszont jó hír, hogy személyesen újra egyre könnyebb ismerkedni, mert pl a hosszú kovid bezártság után nyitottabbak lettek az emberek. Persze, ha nyálcsorgatva közelítesz akkor egy "nem" mellett még gázspray-t is kapsz. Arról nem beszélve, hogy elterjedtek a perverzek. A magukat lánynak kiadók 98%-a pasi. Szóval elmúltak a neten ismerkedős idők bro. Legyél kreatív.
"elmúltak a neten ismerkedős idők"
Akkor neked pl. miért nincs jobb dolgod, minthogy az ismerkedés kategóriát bámuld? :D
Köszönöm a segítséget.
Nyilván nekem is jó okom van arra, hogy itt b...om a rezet, ahelyett, hogy épp egy buliban a csajok seggeit fogdosnám.
Jó én ezt megértem, de ettől még neten nem fog menni. Leírtam miért.
Én ha pl beteg vagy ronda lennék fizetnék érte és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!