Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Más is van úgy ezen az oldalon...

Más is van úgy ezen az oldalon, hogy ha vért izzad se tud olyat kitalálni, amire írnak/visszaírnak a lányok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 22:48
1 2 3
 1/27 anonim válasza:

Meghalsz ha nem tudsz ezen az oldalon ismerkedni?

Az erőltetett ismerkedés még soha nem működött ezen a világon és akárhogy erőlteted, továbbra sem fog működni, mert a harmónia az erőszak ellentéte.

2023. aug. 2. 23:05
 2/27 A kérdező kommentje:
És ha meghalok akkor mi lesz? Fogok valakinek hiányozni? Na látod! Akkor meg nem tökmindegy?
2023. aug. 2. 23:07
 3/27 anonim válasza:
Minél jobban erőltet valamit az ember, annál rosszabb. Legyen az bármi, és sokszor a spontán jött dolgok a jók.
2023. aug. 2. 23:08
 4/27 anonim válasza:

Ma már mindenfelől és rengeteg társkereső inger éri a lányokat és az ilyen név és arcnélküli nethuszárok egyáltalán nem érdeklik őket. Ha kinéz az utcára már szexuális zaklatás áldozata az összes lány. Ez lehet akár egy bunkóbb megbámulás vagy beszólás is, de így élik a mindennapjaikat... Miért gondoltad, hogy pont itt fognak vissza írni? Ez teljesen kizárt. Az a generáció aki még neten vissza írt, azoknak legalább gyerekük van és férjük.

Viszont jó hír, hogy személyesen újra egyre könnyebb ismerkedni, mert pl a hosszú kovid bezártság után nyitottabbak lettek az emberek. Persze, ha nyálcsorgatva közelítesz akkor egy "nem" mellett még gázspray-t is kapsz. Arról nem beszélve, hogy elterjedtek a perverzek. A magukat lánynak kiadók 98%-a pasi. Szóval elmúltak a neten ismerkedős idők bro. Legyél kreatív.

2023. aug. 2. 23:09
 5/27 A kérdező kommentje:

"elmúltak a neten ismerkedős idők"

Akkor neked pl. miért nincs jobb dolgod, minthogy az ismerkedés kategóriát bámuld? :D

2023. aug. 2. 23:12
 6/27 anonim válasza:
Mert észre vettem a kérdésed és láttam, hogy segítségre szorulsz.
2023. aug. 2. 23:14
 7/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Nyilván nekem is jó okom van arra, hogy itt b...om a rezet, ahelyett, hogy épp egy buliban a csajok seggeit fogdosnám.

2023. aug. 2. 23:18
 8/27 anonim válasza:

Jó én ezt megértem, de ettől még neten nem fog menni. Leírtam miért.

Én ha pl beteg vagy ronda lennék fizetnék érte és kész.

2023. aug. 2. 23:20
 9/27 Gymnospermatophyta válasza:
Ezen az oldalon nem vagyok vele így. Itt valahogy nagyon egyszerű olyat írni, amire jön válasz. Nem kell túlgondolni, légy normális. Más platformokon viszont még csak meg se nyitják:)
2023. aug. 3. 00:08
 10/27 anonim válasza:
Nekem volt több komolyabb, lazább kapcsolatom innen, meg több beszélgető partner, más platformra áttéréssel is. Nem könnyű normálisat találni, de annyira nem is nehéz.
2023. aug. 3. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!