Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szűz lány ismerkedne hasonló...

Szűz lány ismerkedne hasonló pasival?

Figyelt kérdés

Gondoltam így egyik félen sincs nyomás, hogy esetlegesen nem nagy párnacsataharcos, illetve szerintem megvan annak a romantikája, hogy csak egy partnerrel éli le az életét az ember.

Nyilván van olyan, hogy válás, mert egy kapcsolat menthetetlen, de hátha nem nálunk lesz ilyen szituáció.

Szerintem a legpraktikusabb, ha személyesen találkozunk, mert így jobban lehet ismerkedni.

Budapesti vagyok, úgyhogy ha nagyobb a távolság 100 km-nél természetesen videóbeszélgetéssel is indíthatunk, egyébként is én utaznék az elején.

Anonimitás miatt jelenleg csak annyit írnék, hogy húszas éveimben járok és van diplomám, illetve kicsit magasabb vagyok, mint az átlag férfi. Legalábbis ez szerintem a legrelevánsabb.

Peivátban nyilván megjelennek a részletek.

(Szerintem a legjobb személyes levelet írni nekem.)

2023. aug. 2. 21:19
1 2
 11/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem szeretem a túlzottan magas lányokat, így már eleve esélytelen lennél nálam. :D
2023. aug. 3. 08:13
 12/20 anonim válasza:
11, de hát ő fiu😂😂
2023. aug. 3. 08:44
 13/20 anonim válasza:
Ez valami vicc? Nem csoda hogy nem voltál nővel ez szánalmas probalkozas sose lesz eredménye, inkább próbálj meg normálisan ismerkedni
2023. aug. 3. 11:30
 14/20 A kérdező kommentje:
13 Esetleg leírhatod a jó tanácsodat, mert biztos sokan tanulnánk belőle.
2023. aug. 3. 13:07
 15/20 anonim válasza:

Én kifejtem neked. A férfi rakja be a farkát a nő puncijába és nem fordítva. A férfi tapasztaltsága rendkívül megnyerő tud lenni a nők számára. Viszont a tapasztalatlanság elriasztja őket. A nőket nem hozzák lázba a szűz kisfiúk. Férfi és női szüzesség nem egyenértékű. Sikeres férfi = tapasztalt férfi.

Te pedig büszkén hirdeted, hogy semmi jártasságod nincs a hálószobában. Így már érthető?

2023. aug. 3. 13:35
 16/20 anonim válasza:
Igy van, akármennyire is tűnik úgy férfiként (egy időben én is ezt gondoltam), hogy vannak nők akiknek bejön ha egy férfi szűz, de ilyen nincsen. Annak van oka, ha valaki huszonévesen szűz... ha más nem erős önbizalomhiány, ami szintén csak taszítja a nőket.
2023. aug. 3. 14:26
 17/20 anonim válasza:
Szedd össze magad, ez a picsogás meg pláne nem vonzó senkinek.
2023. aug. 3. 14:59
 18/20 A kérdező kommentje:

15-16 Köszi, az önbizalomtréninget. Csak gondoltam, hátha itt nem kell megjátsznom magam.

17 Szerintem nem hisztizek, mindenesetre az utóbbi három kommentnél nem sok konstruktív elképzelést kaptam. Az nyilvánvaló, hogy személyes ismerkedést nem ezzel kezdem, egyébként ahogy látom a lányok jól elvannak. Majd csak lesz valaki kedves, empatikus, aki megtalálja a boldogságot velem. Optimistán állok a dologhoz.

2023. aug. 3. 16:05
 19/20 anonim válasza:

Számomra egyáltalán nem negatívum ha egy srác szűz, én és még szerintem sok lány/nő értékeli azt ha nem fekszik le fűvel fával az illető. Sőt mi több ha megadatik majd, hogy szűzzel jövök össze, akkor engem egyáltalán nem fog zavarni, hogy bénázik. Meg van ebben szerintem egy egyfajta romantikusság, hogy mind a két félnek a másik az első.

Úgyhogy kedves kérdező ne add fel szerintem biztos megtalálod akit keresel.:)

/20 év körüli lány/

2023. aug. 4. 10:06
 20/20 anonim válasza:
2023. aug. 16. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!