Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szűz lány ismerkedne hasonló...

Szűz lány ismerkedne hasonló pasival?

Figyelt kérdés

Gondoltam így egyik félen sincs nyomás, hogy esetlegesen nem nagy párnacsataharcos, illetve szerintem megvan annak a romantikája, hogy csak egy partnerrel éli le az életét az ember.

Nyilván van olyan, hogy válás, mert egy kapcsolat menthetetlen, de hátha nem nálunk lesz ilyen szituáció.

Szerintem a legpraktikusabb, ha személyesen találkozunk, mert így jobban lehet ismerkedni.

Budapesti vagyok, úgyhogy ha nagyobb a távolság 100 km-nél természetesen videóbeszélgetéssel is indíthatunk, egyébként is én utaznék az elején.

Anonimitás miatt jelenleg csak annyit írnék, hogy húszas éveimben járok és van diplomám, illetve kicsit magasabb vagyok, mint az átlag férfi. Legalábbis ez szerintem a legrelevánsabb.

Peivátban nyilván megjelennek a részletek.

(Szerintem a legjobb személyes levelet írni nekem.)

2023. aug. 2. 21:19
1 2
 1/20 anonim válasza:
Nice try
2023. aug. 2. 21:19
 2/20 A kérdező kommentje:

Személyesen úgyis látszik a korom. Nincs értelme hazudni.

Egyébként így alakult. Nyilván ilyen helyzetben nem fogja odadobni magát a lány.

Nem értem a problémát.

2023. aug. 2. 21:23
 3/20 anonim válasza:
Egy szűz lány olyasvalakit akarna, akinek van tapasztalata és nem kell bénáznia az első együttlétkor. Szerintem férfiként nem jó hangoztatni, hogy szűz vagy. Azt hiszed, hogy sajnálatot váltasz ki a nőkből és cserébe megsajnálnak és odaadják magukat neked. Viszont a nők nem így működnek. Ha eljutsz odáig, hogy kedvel egy nő és kész lefeküdni veled, akkor hozd fel a dolgot és minden bizonnyal megértő lesz. 99% hogy nem fog kisétálni. Viszont férfiként reklámozni a szüzességet biztos kudarchoz vezet.
2023. aug. 2. 21:47
 4/20 A kérdező kommentje:
3-as egyébként jól beszél, de hátha így is megtalálom életem szerelmét. Egy próbát megér, és így még sosem "udvaroltam".
2023. aug. 2. 21:52
 5/20 DanielC válasza:
Egyszerübb lenne azzal ismerkedned aki neked szimpatikus. Most kiesik mindenki aki passzolna hozzad, de egyszer mar volt valakivel az ágyban?
2023. aug. 2. 23:04
 6/20 A kérdező kommentje:

Ez egy alapgondolat volt, ugyanakkor természetesen nem az a hozzáállásom, hogy "használt" nem kell, mert az butaság lenne, illetve még eléggé degradáló is.

Csak arról van szó, hogy nagyon romantikus, ha valaki egy emberhez tartozik egész életében. Tulajdonképpen a sok megszólítást látva a legmélyebb vágyból indultam ki, mert volt pár gimis osztálytársam, akiknél ez lett, és bevallom, hogy irígy vagyok, mert a sok keresgélést átugorva egymás karjaiban landoltak.

2023. aug. 2. 23:40
 7/20 anonim válasza:
Amúgy nekem is pontosan ugyanez volt a vágyam, ezért is éreztem úgy, hogy szó szerint egy világ dőlt bennem össze, amikor 3 év után kidobott az első barátnőm, akivel együtt veszítettük el. :'(
2023. aug. 2. 23:42
 8/20 anonim válasza:
szűz helyett skorpió még belefér?
2023. aug. 2. 23:57
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen, legalább feltételezhetem, hogy csípni fogsz. :D
2023. aug. 3. 00:07
 10/20 anonim válasza:
Én megértem a kérdezőt hasonlóan gondolkozom és mindig is erről álmodtam hogy elsőre megtalálom az igazit és bár volt már kapcsolatom de még szűz vagyok, de nem szeretem a személyesen ismerkedést főleg mikor még egy idegen a másik (és most azt is leszámítva hogy milyen sokan szeretik kiadni magukat lánynak)
2023. aug. 3. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!