Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ez a taktika beválhat?

Ez a taktika beválhat?

Figyelt kérdés

Múltkor kipróbáltam, és majdnem sikerült, de kéne egy kis megerősítés:D

Szóval az volt, hogy a barátaimmal billiárdoztunk Budapesten, és megjelent 2 helyes lány. Előtte megtudtam a csapostól, hogy most van ez a Tankcsapdás nyereményjáték, amivel napszemüveget, meg hasonlókat lehet nyerni (Jim Beam). Odasétáltam hozzájuk, és megkérdeztem tőlük, hogy meghívhatom-e őket egy ilyen italra, cserébe a kaparós sorsjegyeikért. Igent mondtak, és utána még egy jót beszélgettem velük, de túl korán hazamentek sajnos.

Tetszik nekem ez a taktika, csak az a baj, hogy egy Jimbo legalább 1200 forint, én meg nem vagyok milliomos. Hogyan lehetne még tökéletesíteni?:D

2023. aug. 2. 11:29
 1/10 anonim válasza:
Úgy, hogy ráveszed a lányokat, hogy ők hívjanak meg téged.
2023. aug. 2. 11:36
 2/10 anonim válasza:
Úgy, hogy nem te hívod meg őket, hanem ők téged ez a tökéletes taktika, amire vágysz :D Bár mai világban szerintem nem működne a dolog vagy max. felesbe mennek bele a csajok. Én még emlékszem olyanokra, ugyanígy billiárd szalonban voltunk, hogy a csajok hívtak meg minket, mert annyira szerettek volna dákót ragadni és a végén sikerült is nekik :D Sőt piát fizették, de ez a 90-es évek volt, akkor még ennyire nem volt elszállva minden és a csajok nem várták el, hogy a férfi egyed fizessen, hanem bizony ők is kinyitották a bukszát, főleg, ha jó faszikat láttak a határon :D Ma már egy csúfság is elvárja, hogy egy jó faszi fizessen neki...mert ugye "alap".
2023. aug. 2. 11:37
 3/10 anonim válasza:

"az a baj, hogy egy Jimbo legalább 1200 forint"

Wow, azért dolgozni kéne vagy 20 percet...

2023. aug. 2. 12:24
 4/10 anonim válasza:

“ Wow, azért dolgozni kéne vagy 20 percet...”

Van akinek az órabére nincs 1200, sőt, sok ilyen van. Főleg ha esetleg csak diákmunkára mehet még az illető, nem fizetnek sokat és nem mindenkinek hullik az ölébe ismerős, hogy felvegyenek jó helyekre sok pénzért semmit tenni. 3600-as órabér azért Mo.-n soknak számít.

2023. aug. 2. 13:51
 5/10 A kérdező kommentje:
4. Így igaz, nekem pl diákmunkásként 1177 az órabérem. És nem arról van szó, hogy nincs miből venni, csak mondjuk kollégistaként nem biztos, hogy egy este 30k-t erre ki fogok tudni dobni, főleg úgy, hogy nem 100% a siker. DE! egy Jim Beam-es napszemüveget legalább nyertem aznap este :D
2023. aug. 2. 15:32
 6/10 anonim válasza:
melyik koleszban laksz?
2023. aug. 2. 17:40
 7/10 anonim válasza:

Egyetemista vagy? vagy kozepsulis kolesz?

Hogy ilyen fos a beres, amikor már egy krumplisuto is jol keres..

Ne haragudj, de en diakmunkaban orankent 2500at kapok, szóval ha neked sok azaz 1200, akkor veled van gond es magadon van fejleszteni valo.. Plane ugy, hogy a vilag tele van olyan ficsurukkal, akik vigan szorjak apucika/anyucika penzet, meg villognak a sikerukkel, az ilyen mellett mit er az orankent 1177 forintod?

Mibol lesz jogsi? auto? benzin? edzes? sporteszkozok? kikapcsolodas? konyvekre penzed stb?

2023. aug. 2. 20:17
 8/10 anonim válasza:
Nem tudom 7-es az ország melyik oldalán élsz, gyere el keletre mondjuk Szabolcsba vagy Borsodba és sok sikert kívánok neked 2500 ft / órás diákmunkát találni :D Továbbra is megkockáztatom azt is, hogy nem csak úgy bementél és kaptad azt az állást, hanem ismerősön keresztül, de nem szeretnék semmit állítani, mindenkinek meg van a saját véleménye. Valószínűleg nem abban a környezetben vagy mint egy kérdező és ki kéne lépni a komfort zónából hogy lásd nem mindenkinek megy úgy mint a Budaiaknak.
2023. aug. 2. 20:21
 9/10 anonim válasza:

Itt lent Szegednél nekem 1550 volt az órabérem. Eddig minden meghirdetett állás min. 1350 órabéres volt. Egy jó középút a kérdező és a 7-es között.

Ezek olyan munkák amikhez nem kell semmi előtudás, ha mégis azt ott megtanítják.

2023. aug. 2. 20:37
 10/10 anonim válasza:
#7 lehet fővárosban találni, de vidéken a rendes munkásoknál a bruttó 2500 Ft -os órabér már jónak számít
2023. aug. 2. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!