Ez a taktika beválhat?
Múltkor kipróbáltam, és majdnem sikerült, de kéne egy kis megerősítés:D
Szóval az volt, hogy a barátaimmal billiárdoztunk Budapesten, és megjelent 2 helyes lány. Előtte megtudtam a csapostól, hogy most van ez a Tankcsapdás nyereményjáték, amivel napszemüveget, meg hasonlókat lehet nyerni (Jim Beam). Odasétáltam hozzájuk, és megkérdeztem tőlük, hogy meghívhatom-e őket egy ilyen italra, cserébe a kaparós sorsjegyeikért. Igent mondtak, és utána még egy jót beszélgettem velük, de túl korán hazamentek sajnos.
Tetszik nekem ez a taktika, csak az a baj, hogy egy Jimbo legalább 1200 forint, én meg nem vagyok milliomos. Hogyan lehetne még tökéletesíteni?:D
"az a baj, hogy egy Jimbo legalább 1200 forint"
Wow, azért dolgozni kéne vagy 20 percet...
“ Wow, azért dolgozni kéne vagy 20 percet...”
Van akinek az órabére nincs 1200, sőt, sok ilyen van. Főleg ha esetleg csak diákmunkára mehet még az illető, nem fizetnek sokat és nem mindenkinek hullik az ölébe ismerős, hogy felvegyenek jó helyekre sok pénzért semmit tenni. 3600-as órabér azért Mo.-n soknak számít.
Egyetemista vagy? vagy kozepsulis kolesz?
Hogy ilyen fos a beres, amikor már egy krumplisuto is jol keres..
Ne haragudj, de en diakmunkaban orankent 2500at kapok, szóval ha neked sok azaz 1200, akkor veled van gond es magadon van fejleszteni valo.. Plane ugy, hogy a vilag tele van olyan ficsurukkal, akik vigan szorjak apucika/anyucika penzet, meg villognak a sikerukkel, az ilyen mellett mit er az orankent 1177 forintod?
Mibol lesz jogsi? auto? benzin? edzes? sporteszkozok? kikapcsolodas? konyvekre penzed stb?
Itt lent Szegednél nekem 1550 volt az órabérem. Eddig minden meghirdetett állás min. 1350 órabéres volt. Egy jó középút a kérdező és a 7-es között.
Ezek olyan munkák amikhez nem kell semmi előtudás, ha mégis azt ott megtanítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!