Találkozó után ha nem ír, írják rá én?
Lassan 5 napja találkoztunk, és azóta nem ír rám. Kényelmetlen ez az egész.
Ennyire gáz lett volna a találkozó?
Hagyjam az egészet, vagy azért kérdezzek rá?
Többször is előfordult már ez nálam, és mindig nekem kellett írni, de utána vagy ghost, vagy annyit írt, hogy jó volt meg minden, de nem egymást keressük.
23/L
Ha ráír akkor legalább kiderül mi a helyzet...annak aztán sok haszna van akár a kérdező, akár a másik fél számára hogy csak kételyek közt marad és soha nem tudja meg biztosan.
Azzal csak önmagadnak tudsz ártani ha legalább ennyit nem teszel meg, ha már ilyen kérdések vannak benned.
Aki öt napja kételyek közt hagy, azt nem igazán érdekli, hogy mi van veled. Ez annyival erősebb valószínűséggel bír bármilyen más forgatókönyv mellett, hogy akár el is fogadhatod.
Ha ez így van, akkor nem látszik jó ómennek egy olyan emberrel kontaktust keresni, aki nem törődik az érzéseiddel.
Persze van egy nem teljesen elhanyagolható esélye annak, hogy átmeneti amnézia, bénulás tört hazafelé a másikra, de az is lehet, hogy olyan lenyűgöző hatással volt rá a randi, hogy azóta nem tér magához a gyönyörtől és ezért nem jelentkezik. Lehet mondom, csak elég valószínűtlen.
Ennek akkor lenne bármiféle relevanciája ha a kérdező próbált volna bármiféle kapcsolatfelvételt vagy érdeklődést mutatni azóta, és ez ignorálva lett.
Az eddigi információ alapján ő sem kereste semmi módon. Így teljesen valós feltételezés hogy a másik akár hasonló gondolatokkal van.
Persze lehet elővenni a maszlagot hogy keresse a férfi előbb, de minek? A kérdezőt zavarja hogy nem tudja mi van, egyik fél se kereste a másikat, akkor a saját kínján azzal tud könnyíteni ha ő maga lép és nem a csodára vár.
"A kérdezőt zavarja hogy nem tudja mi van, egyik fél se kereste a másikat, akkor a saját kínján azzal tud könnyíteni ha ő maga lép és nem a csodára vár."
Ebben egy egyetértek, amennyiben tovább, és nem visszalép.
De komolyan érdekel: milyen pozitív kimenetel van a fejedben, ami miatt szerinted érdemes ráírni erre a srácra 5 nap után?
Úgy állítod be mintha a másik fél felelőssége, sőt kötelessége lett volna elsőként keresni.
Megfordítanám a kérdést. Milyen pozitív kimenetel van abban ha totálisan spekulációra építve eldöntöd hogy a másik biztos azért nem keresett mert [akármi], miközben te pont ugyan úgy nem kerested? A kérdező miért nem kereste őt? A kérdés alapján nem azért mert nem érdekli vagy ne akarna folytatást. Akkor a másik félre miért kell ráhúzni hogy feltétlen ezzel az indokkal nem kereste a kérdezőt?
Pont ugyan azért érdemes ráírni amiért érdemes lett volna 5 nap helyett mondjuk 1 nap után. Persze ha mind a ketten ilyen szerencsétlenek akkor ne keressék egymást, meg is érdemlik a végeredményt.
Nyilván az is ugyan akkora spekuláció hogy a másik a kérdezőhöz hasonlóan a csodára vár, meglehet hogy nem így van. De pontosan ezért van értelme MEGTUDNI és nem tovább spekulálni és amentén temetni.
Igen. Július elején volt egy találkozóm, utána, vagyis aznap még válaszolt, a másnapi üzenetemre nem, és törölt is a barát listájából. Szóval nem tudtam már elérni.
A legutóbbi múlt héten volt, és lehet mások korainak gondolják, de én a vége után 5 perccel írtam rá. De a másnapra figyeltem, és akkor egy kicsit aggódtam is, mert egész nap nem válaszolt. Hát ráírtam harmadnap, és wow válaszolt. Meg is adta az okát miért nem válaszolt, szóval 1 nap vagy 5 nap (bár nem mindegy) írj rá, kérdezd meg mi a helyzet, lehetsz szókimondó hogy megkérdezed hogy nem voltál szimpatikus? Ha nem válaszol akkor is kapj egy silent igent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!