2 hét múlva esedékes balatoni nyaraláshoz keresek egy budapesti kedves vékony hölgyet nyaralótársnak! Korrekt érdeklődő levelet privátban kérem.?Független F48
#31:
Én már voltam vakrandin egyből egy szegedi wellness hétvegen. Sima tarskereson ismerkedtunk meg, parkapcsolat celjabol. Nem taliztunk csak az indulas elott. Es mind a ketten jo "emberkiserletnek" gondoltuk. Elso randi wellnes hetvegevel :D
Vegul csak finom fehernemus erotika, csókolózas lett belole. Mert annyira nem jottunk be egymasnak. (Nekem sem a csaj.) De jot wellnesseltunk kirandultunk voltunk szabadulo szobaban, rengeteget nevettunk es kezenfogva setaltunk. De semmi folytatasa nem volt. Van ilyen...
Nekem (es szerintem neki is) amugy egy szep emlek maradt. Egy rossz mkmentunot nem tidnek mondani.
Nem kell ebbol olyan nagy ugyet csinalni.
Es mielott a fejunkhoz vagja valaki biztos valami retkek vagyunk azert sikerult. Nem... Mindketten atlagos kulseju, apolt, igenyes, bp-i diplomasok voltunk/vagyunk.35-40 korosztalybol. Mellesleg meg is tehettem hogy elhivom egy ilyen hetvegere...
Megtennem maskor is, mert nekem pozitiv volt a tapasztalat.
#31 voltam, kieg:
Szoval igen. A vakrandis nyaralasnak a legnagyobb "kockazata" lehet, hogy nem jön be a ket (vagy egyik) ember a masiknak. De akkor is ki kell hozni a jo oldalat ha mar igy alakult. Nem a szexre meg ilyenekre kell hajtani, hanem hogy mindket fel jol erezze magat. Az tobbi meg alakul ha alakulmia kell. Ha a csaj/pasi nem akar tobbet, el kell fogadni, es lazan kezelni (durci kizárva)... Attol meg lehet egy jot kirandulni, fagyizni, elvezni az eletet.
Szoval, gyakorlati jótanacs: elso alkalomra szerintem max egy hetveget erdemes tervezni. Az eleg ido, mindenhez hogy kideruljon. Es sok jo program belefer. Hosszabbat ezert ne, mert ha nem jottok be egymasnak akkor 2-3 nap boven eleg mindkettotoknek, hidd el :D :D :D
#46 javítás helyesen: "#45 voltam, kieg"
:D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!