Hölgyek, inkább a mackós alkat, vagy a vékony srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 17:36
A kérdező szavazást indított:
Mackós alkat
Vékony alkat
33 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nekem bejönni a normális alkat jön be. Szálkás test, izmosan, de nem túlzásba vitt mértékben.
A túlzottan vékony és az elhízott emberek már sokkal ritkább esetben néznek ki vonzóan testileg.
De ha mindenképpen csak ez a két lehetőség áll fenn, akkor a vékonyat választanám. A mackósat, malackásat, bálnuskásat, telefoscsikázott búvárruhácskásat meghagyom másnak.
2023. júl. 19. 17:57
2/9 anonim válasza:
Ha izmos, akkor abban az esetben bejátszhat egy kis pocak is.
2023. júl. 19. 18:26
3/9 anonim válasza:
Nekem a korábban sportolt típusú mackós nagyon bejött, izmai még megvannak, pici pocak. Értelemszerűen ez a típus érettebb, 40 feletti. Persze a test gazdája a legfontosabb, hogy van-e közös pontunk azon kívül, hogy az alkata bejön.
2023. júl. 20. 16:53
4/9 anonim válasza:
Mackós pasik, mindenképp. Csak nem mindegy, hogy ezt egy 160 kilós pasi használja magára, vagy valaki, akin látszik, hogy izma is van, nem csak plusz kilók. Én mondjuk kedvelem a husis pasikat is, alkattól függ, meg főleg attól, hogy arcra tetszik-e.
2023. júl. 27. 15:07
5/9 anonim válasza:
Mackó = szőrös dagadt zsírdisznó.
2023. júl. 27. 15:11
6/9 anonim válasza:
Az a vicc, hogy eredetileg ez nem a kövér pasikra vonatkozott. Hiszen egy medve tiszta izom és van rajta zsír is. Az a mackós alkat.
Nem az, aki formátlanra van hízva.
Nincs baj azokkal sem, ezt nem támadásnak szánom, csak a fogalombeli különbségek igen eltérőek itt is.
Mint ahogy a nőkre is igen változatosan használják a molett szót.
2023. júl. 27. 15:20
7/9 anonim válasza:
"Formátlanra van hízva"...!? :D
2023. júl. 27. 15:24
8/9 anonim válasza:
Jól van, bocsánat, csak próbáltam leírni a különbséget. ^^
2023. júl. 27. 15:26
9/9 anonim válasza:
Vékony nem kell, mindig is taszított. 🤷♀️
2023. júl. 30. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!