Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt esetleg vékony ukrán...

Batragramzadarma kérdése:

Van itt esetleg vékony ukrán vagy román hölgy 40-55 éves között aki szivesen ismerkedne magyar férfivel komoly kapcsolat céljából,később összeköltözéssel?

Figyelt kérdés
Budapesti 56 éves egyszerű férfi vagyok,meg van mindenem de egy igaz társ akivel komolyan folytathatnám az nagyon hiányzik.
2023. máj. 30. 10:52
1 2
 1/15 anonim válasza:
:D
2023. máj. 30. 10:59
 2/15 anonim válasza:
És miért csak ukrán vagy román lehet? :)
2023. máj. 30. 11:26
 3/15 anonim válasza:
#11.26 Mert a magyarok nem ismerkednek. És többnyire nem is vékonyak. :-)
2023. máj. 30. 13:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Mint már irtam,egyszerű férfi vagyok bérből és fizetésből élek.Bennük űgy vettem észre jobban él a megbecsülés léte mint a magyar nőkben.Elfogadják hogy tisztességes egyszerű ember vagy és esetleg nem rendelkezel a monacoi herceg vagyonával.Volt már ukrán párom akit az sem zavart hogy 12 évvel voltam idősebb nála és hála nem volt brutális fizikai adottsága sem hisz kapukulcscsal együtt volt 50kg.Persze lehet hogy rosszul látom és tévedek ez ügyben.
2023. máj. 30. 13:12
 5/15 anonim válasza:
sok szerencset ;-)
2023. máj. 30. 13:27
 6/15 A kérdező kommentje:
5-ös.Igazad van nem nagyon hiszek benne de talán vastyúk is talál szeget:-)
2023. máj. 30. 15:26
 7/15 anonim válasza:
Időnként felregisztrálok a Csajok és Pasikra,csak úgy unalomból,tudom hogy semmire nem jó-a legutóbbi ilyen alkalommal két nap alatt 5 levelet kaptam:az egyik egy jemenben szolgáló amerikai katonacsaj /abszolút hihető :)/ a másik négy ukrán nő volt.Persze egy szót nem tudnak magyarul,fordító programmal írnak,jót röhögtem rajtuk,igazából nem érdekel hogy kamu,vagy valódi profil.De régebben voltam Tinderen,ott is rengeteg Ukrán csaj van.
2023. máj. 30. 15:29
 8/15 anonim válasza:
Kérdező, ez egy magyar platform. Szerinted mennyi esély van rá, hogy külföldiek olvasgatják?:D
2023. máj. 30. 16:03
 9/15 A kérdező kommentje:
8-as.Tisztában vagyok vele meg azzal is hogy nem társkereső de egy esélyt adhatok ennek is.Van itt aki beszéli magyar:-)
2023. máj. 30. 16:10
 10/15 anonim válasza:
8-as:Némi esély van rá,hisz a háború miatt sok ukrán menekült kezd új életet nálunk,így előbb-utóbb rábukkanhatnak erre az oldalra-a gond az hogy legtöbbjük egy mukkot sem tud magyarul...
2023. máj. 30. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!