Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor jön el az ideje egy pár...

Mikor jön el az ideje egy pár számára az összeköltözésnek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 23. 01:04
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Amikor a pár úgy érzi, hogy szeretne összeköltözni.
2021. jún. 23. 01:08
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem igazán van olyan hogy "eljön az ideje". A legtöbb boldog párnál úgy megy, hogy egy idő után egyre több napot töltesz a másiknál, egyre több holmid van ott, és egyszer csak rájöttök, hogy gyakorlatilag együtt éltek. :D Akkor meg át lehet cipelni a maradék holmit, és ennyi. :)
2021. jún. 23. 01:44
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Ez személy és kapcsolatfüggő. Nem lehet kijelölni egy időintervallumot és ráhúzni az összes párra.
2021. jún. 23. 01:54
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Igazából bármikor.

Az igazi kihívás ugyanis maga az együttélés lesz :)

Mi 6 éve jártunk, mire összeköltöztünk. Hát teljesen a feje tetejére állt a kapcsolat xD

2021. jún. 23. 02:21
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Minden kapcsolatban máskor de attól még hogy valakik az átlaghoz képest korán vagy későn költöznek össze attól az még nem baj. Akkor van tényleg értelme hogyha mindkét fél úgy áll és úgy érzi hogy készen áll rá, szeretné. Volt olyan ismerősöm aki 1 hónap után költözött össze a párjával és még mindig boldogok 2 gyerekkel és olyan is aki 2 év után alapos megfontolással költöztek össze de rájöttek hogy nem tudnak együtt élni ezért hónapokon belül tönkrement a kapcsolat. Amúgy igen, az összeköltözés legtöbbször úgy zajlik ahogy a #2es írta.
2021. jún. 23. 03:05
 6/10 anonim ***** válasza:
39%

Változó, sok mindentől függ.

Mi 2 hónap után költöztünk össze.

2021. jún. 23. 04:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Mi a hó elején ismerkedtünk meg. Én bármikor hozzáköltöznék (az ő kecója nagyobb, jobb), de ő úgy érzi nem elég jó hozzám és nem akarja, hogy később megbánjam..

Igyekszem éreztetni vele, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy olyan barátnőm lehet, mint ő :)

2021. jún. 23. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Mi fél év után költöztünk össze. Mindenki riogatott minket, hogy lakva ismerszik meg az ember és el fog romlani így a kapcsolat. Hát én kellemeset csalódtam. Szinte jobb, mint mikor nem éltünk együtt. Semmiből nincs probléma, mert igazából a legtöbb dologról hasonlóan gondolkodunk. Mi imádunk együtt élni, mert nagyon harmonikus és jó érzés, hogy egy hosszú nap után egymáshoz bújhatunk és nem egy üresen tátongó lakás vár minket. Kinek mi. Valakinél tényleg nem működik, mert kijönnek a különbségek. Nem mondom, nálunk is vannak, nem vagyunk tökéletesek, de mi szeretjük ezeket elpoénkodni így nem nagyon van belőle probléma.
2021. jún. 23. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Meg mi azért is költöztünk össze viszonylag hamar, mert mindketten úgy gondoltuk, hogy mire várjunk még? Ha megpróbáljuk semmit nem veszítünk. (8-as voltam)
2021. jún. 23. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi 4 év kapcsolat után költöztünk össze, de már az első honapoktol kezdve is nagyon sokat voltunk egymasnal, sok cuccom volt ott, de akkor allamvizsgaztam és előtte is tiszta ideg voltam nem akart ezzel fárasztani de mindig felvetette hogy cuccoljak hozzá csak csomószor elpoenkodta.

Amikor osszekoltoztunk akkor jöttem ra, hogy az ha egy héten 4-5x nala alszok nem az mintha együtt élnénk, konkrétan annyira ellaposodott a kapcsolatunk, ő dolgozott en is és a mestert is csináltam meg igy alig voltam otthon, problémák voltak allandoan veszekedtunk nem volt jó nekem ahogy ő csinálta nekem meg az ahogy én. Azóta már megbeszeltuk a problémáinkat és általában rendben vannak a dolgok.

Igy ismeri meg az ember azz hogy akivel leszeretne élni az életet (jobb esetben azért költözök ossze) azzal le tudna e, ennek nincs megfelelő ideje. Én 24 voltam o meg 25 amikor osszekoltozrunk meg amikor osszejottunk 20 meg 21 evesen en mar nem akartam kalandokat csak komoly kapcsolatot

2022. márc. 15. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!