Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Pár napja ismerkedtem egy...

Pár napja ismerkedtem egy kedves,aranyos lánnyal. Azt hittem végre rátaláltam az igazira. Erre ma reggel bevallotta csak szivatott,mert tetszett ahogy teperek. Most nagyon rossz,elment minden kedvem, más is volt már igy? Elmúlik ez valaha?

Figyelt kérdés

2023. júl. 30. 11:32
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Ha tényleg így volt, akkor legyen ez egy intő példa. Máskor légy résen és soha ne bízz meg senkiben.
2023. júl. 30. 21:17
 22/31 anonim válasza:

"soha ne bízz senkiben"

Benned miért kéne megbíznia, hogy jó tanácsot adsz? Mert ez mondjuk jó szar. Nem azzal van a baj ,ha az ember bízik a másikban. Azzal van a baj, ha az ember mielőtt megismerné a másikat 1-2 jó szó miatt már is azt hiszi, hogy a fejében lévő ideál testesedett meg, és prezentálja a maladaptív sémáit.

2023. júl. 30. 21:23
 23/31 anonim válasza:
Hagyd, Huscomb, túl magas nekik, hogy a kérdező részéről komoly jellemhiba, pszichológiai probléma az, hogy ilyen gyorsan, ilyen mélyen bele tud habarodni egy vadidegenbe, - mint ahogy azt is, hogy a rózsaszín ábránd kipukkanását ilyen mély letargia követi - és hogy ennek fel kell fejteni az okát, majd megoldást találni rá, ha nem akar újra és újra ilyen helyzetekbe kerülni. Az ő szemellenzőjükön keresztül csak a másik lehet a hülye és a jó macsótól elvárható, hogy még nagyobb érzelmi szorulást generáljon magából a tapasztalat észszerű kiértékelése és feldolgozása helyett... Piáljon csak, ha valami rossz érte, mint az ország másik egy millió alkoholistája! Minek értelmesen feldolgozni az érzelmeinket? Verje csak le a következő ki tudja hány nőn a csalódást, amit ez a nő okozott, hiszen ők aztán tehetnek róla, hogy annyira labilis és kiforratlan a kötődési stílusa, hogy két kedves szót szól hozzá valaki, aztán már szólnak a fejében az esküvői harangok. Mert nem kellenek ebben a társadalomban értelmes megoldások, amik valóban előre mozdítanak egy egyént. A 21. században eljutni odáig, hogy felzárkózunk azt illetően, mivel is foglalkozik egy pszichológus meg pláne nevetséges, ragaszkodjunk csak azokhoz a rendszerváltás előtti klisékhez, hogy a pszichológusnál csak sírdogálnak egy sort a kliensek, és kvázi a szemétbe dobják a pénzüket.
2023. júl. 30. 21:44
 24/31 anonim válasza:

Pszichológus

Egy olyan "szakma" amit a semmihez sem értőknek találtak.

De a legnagyobb luzer az,aki ezért még pénzt is ad.

Évszázadokon keresztül vidáman megéltek nélkülük.

2023. júl. 30. 21:49
 25/31 anonim válasza:

24

"Egy olyan "szakma" amit a semmihez sem értőknek találtak.

De a legnagyobb luzer az,aki ezért még pénzt is ad.

Évszázadokon keresztül vidáman megéltek nélkülük."

Pontosan ezért van most ennyi diszfunkcionális fiatal, mert "Jól megvoltatok" nélküle.

2023. júl. 30. 22:10
 26/31 anonim válasza:
Husika ezt csak te beszéled be,hogy alá tudd támasztani szükség van a "tudásotokra"
2023. júl. 30. 22:13
 27/31 anonim válasza:
Ki mondta, hogy pszichoterapeuta vagyok? Nyilvánvaló, hogy fogalmad sincs miről beszélsz.
2023. júl. 30. 22:15
 28/31 anonim válasza:

Persze,itt rajtad kivul mindenki hülye. Tudod mit,legyen te vagy itt a mindent tudó nagyokos.

Na szép álmokat!

2023. júl. 30. 22:22
 29/31 anonim válasza:
Nem, nem mindenki. Egyelőre csak te vergődsz :D
2023. júl. 30. 22:35
 30/31 anonim válasza:
#24 Tipikusan olyan beszari alakok dumája, akik félnek szembenézni a gyerekkori traumáikkal, a negatív érzelmeikkel és a jellemhibáikkal.
2023. júl. 30. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!