Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 40 feletti dekoratív nőként...

40 feletti dekoratív nőként hol lehet Kecskeméten ismerkedni helyes férfiakkal?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen szórakozóhelyre gondolok,hanem bármilyen klubra,edzésre...stb

Illetve fontos,hogy igényes emberek járjanak oda.

Előre is köszönöm!

2023. júl. 29. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim válasza:

#70 Ezt nem én írtam. Ez már egy 3. csaj lesz itt.

Kemény, hogy milyen büszkék itt sokan a tudatlanságukra és a butaságukra. :) Valami gyalázatos az utolsó hozzászólók szellemi színvonala.

Igazából ez az a pont, ahol én már mindent elmondtam. Ti érvelni, normálisan válaszolni már nem tudtok, csak egy 6 éves szintjén vergődni. Amit át lehetett adni, azt már átadtam, ragozni tovább felesleges. Ha sikerült belőle valamit felfognotok, annak örülök, ha nem, akkor feleslegesen tépném tovább a számat, mert ha nektek büdös az informálódás és a fejlődés, hát büdös. Azt én nem fogom tudni megváltoztatni. Ezért én most elköszönök és kikapcsolom az értesítéseket ehhez a kérdéshez, a további válaszokat már nem fogom látni és nem is érdekel a további gyerekes nyüszítés, mert gondolom másra itt már nem lehet számítani. További kellemes vergődést.

2023. júl. 30. 14:05
 72/73 anonim válasza:

idéznék, de lusta vagyok, szegény kis hópihékről.

#megintröhög

2023. júl. 30. 19:30
 73/73 anonim válasza:

Én szívesen ismerkednék veled.

24F

2023. aug. 12. 08:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!