40 feletti dekoratív nőként hol lehet Kecskeméten ismerkedni helyes férfiakkal?
Nem feltétlen szórakozóhelyre gondolok,hanem bármilyen klubra,edzésre...stb
Illetve fontos,hogy igényes emberek járjanak oda.
Előre is köszönöm!
#70 Ezt nem én írtam. Ez már egy 3. csaj lesz itt.
Kemény, hogy milyen büszkék itt sokan a tudatlanságukra és a butaságukra. :) Valami gyalázatos az utolsó hozzászólók szellemi színvonala.
Igazából ez az a pont, ahol én már mindent elmondtam. Ti érvelni, normálisan válaszolni már nem tudtok, csak egy 6 éves szintjén vergődni. Amit át lehetett adni, azt már átadtam, ragozni tovább felesleges. Ha sikerült belőle valamit felfognotok, annak örülök, ha nem, akkor feleslegesen tépném tovább a számat, mert ha nektek büdös az informálódás és a fejlődés, hát büdös. Azt én nem fogom tudni megváltoztatni. Ezért én most elköszönök és kikapcsolom az értesítéseket ehhez a kérdéshez, a további válaszokat már nem fogom látni és nem is érdekel a további gyerekes nyüszítés, mert gondolom másra itt már nem lehet számítani. További kellemes vergődést.
idéznék, de lusta vagyok, szegény kis hópihékről.
#megintröhög
Én szívesen ismerkednék veled.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!