Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 40 feletti dekoratív nőként...

40 feletti dekoratív nőként hol lehet Kecskeméten ismerkedni helyes férfiakkal?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen szórakozóhelyre gondolok,hanem bármilyen klubra,edzésre...stb

Illetve fontos,hogy igényes emberek járjanak oda.

Előre is köszönöm!

2023. júl. 29. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim válasza:
#49 Igen persze, téged igazollak a hozzászólásaimmal, álmodozz csak! Akiket úgymond nőgyűlölőknek kiáltotok ki, azok csak a magadfajtákat nem kevelik, és látom, hogy van elég okuk rá. Sajnálom hogy földbedöngöltek és megaláztak egyes férfiak, és ezért rossz tapasztalataid vannak, de lehet magadban is kellene hibát keresned, nem csak mindent a férfiakra hárítanod. Hidd el nem minden férfi gonosz. Én se vagyok az, csak az alapján látsz annak, mert az női önérzetedbe tiportam állítólag.
2023. júl. 29. 18:31
 52/73 anonim válasza:

#51 Én nem is a férfiakról beszéltem, hanem a hímsoviniszta, nőgyűlölő hímekről. Őket nem nevezem férfinak, mert - magamat ismétlem - aki férfiként rendben van magával, annak nincs szüksége arra, hogy nőket alázzon, alacsonyítson le.

Engem igazolsz, mert leszbinek próbálsz beállítani ("Úgy látom neked mégis bejön a kérdező"), személyeskedéssel próbálsz alázni, érvényteleníteni azért, mert ki mertem állni a kérdező mellett és fel mertem szólalni a nőgyűlölő hozzászólások ellen - amik egyébként már törölve lettek. (Az első hozzászólásom 31-es volt, most már 29, legalább két komment törölve lett és nem véletlenül.) De a 2-es és a 23-as hozzászólás is elég ocsmány, de úgy látszik, ezek még nem ütik meg a szintet a moderátoroknál.

2023. júl. 29. 18:43
 53/73 anonim válasza:
#53 És még egy öngól. :) Mondanám, hogy elfogytak az érveid, de azok eddig se voltak, csak a személyeskedés ment.
2023. júl. 29. 18:56
 54/73 A kérdező kommentje:

Kedves 52!

Úgy tűnik egyeseket sokkolt,hogy vannak olyan nők,akik hasonló típust keresnek,mint ők maguk...

Véleményem szerint ez teljesen normális😊

Sajnálom,hogy miattam téged is aprítanak!

Én nem foglalkozok velük,nem érnek annyit,hogy felhúzzam magam rajtuk!

2023. júl. 29. 18:58
 55/73 anonim válasza:

Ne aggódj, nem húzom fel magam rajtuk. :) És magam miatt aprítanak, nem miattad. Vállalom, nem félek beleállni ezekbe a konfliktusokba. Meg ismerem az ilyenkor szokásos hárítómechanizmusaikat, mint a feljebb is látható érvénytelenítés, személyeskedés, alázás/lealacsonyítás, gázlángolás...

Sajnos ki kell mondani, hogy nőgyülölő ország vagyunk és rá kell mutatni, hogy miért, mert maguktól ezeket nem veszik észre. És persze, hogy tiltakoznak, vergődnek, visszatámadnak, mert sérül ilyenkor az egójuk. De a nőgyűlölet szó nélküli tűrése soha nem fog pozitív változást hozni.

2023. júl. 29. 19:07
 56/73 A kérdező kommentje:

Kedves 56!

Igen,én is így gondolom.

Sajnos ismételten rá kellett jönnöm,milyen nyomorult világban élünk😔.

Az emberek azt élvezik,ha sárba tiporhatják a másikat!

2023. júl. 29. 19:13
 57/73 anonim válasza:
Ez a két nő annyira szenzitív, hogy mindent támadásnak vesznek, és akkor visszatámadnak sokszorosan, noha csak egy ártatlan megjegyzés volt az imént is valakitől. Én most lépek le, mert ez már túl sok nekem, amit ez a két sérült nő leművel! ☹️ Igen sajnos ilyen a világ, ahol az őfélék irányitják bábuként a férfiakat, és ez nagyon szomorú!
2023. júl. 29. 19:41
 58/73 A kérdező kommentje:

59!

Ez ártatlan?

Minden 40 feletti nőt lefikàzott...😆

Gyakorlatilag szerinte csak a fiatalok lehetnek szépek🤢.

A helyzet az hogy én már sok 50-es jó nőt is láttam már😊.

Sőt!

Nem is mindenki néz ki annyi akkor,amennyi!

Többek között engem is mindig sokkal fiatalabbnak néznek

2023. júl. 29. 19:47
 59/73 anonim válasza:
#59 Jajj, szegény kis törékeny lelkű, hópihe férfiak... Szaladj gyorsan a mama szoknyája mögé és sírd el neki, hogy az interneten bántottak a csúnya, gonosz nők! Biztosan kapsz majd két puszit meg egy kindertojást.
2023. júl. 29. 19:48
 60/73 anonim válasza:
Két igen kedves hölgy, sok sikert és boldogságot kívánok nektek az életben! 😄😄😄
2023. júl. 29. 19:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!