40 feletti dekoratív nőként hol lehet Kecskeméten ismerkedni helyes férfiakkal?
Nem feltétlen szórakozóhelyre gondolok,hanem bármilyen klubra,edzésre...stb
Illetve fontos,hogy igényes emberek járjanak oda.
Előre is köszönöm!
#51 Én nem is a férfiakról beszéltem, hanem a hímsoviniszta, nőgyűlölő hímekről. Őket nem nevezem férfinak, mert - magamat ismétlem - aki férfiként rendben van magával, annak nincs szüksége arra, hogy nőket alázzon, alacsonyítson le.
Engem igazolsz, mert leszbinek próbálsz beállítani ("Úgy látom neked mégis bejön a kérdező"), személyeskedéssel próbálsz alázni, érvényteleníteni azért, mert ki mertem állni a kérdező mellett és fel mertem szólalni a nőgyűlölő hozzászólások ellen - amik egyébként már törölve lettek. (Az első hozzászólásom 31-es volt, most már 29, legalább két komment törölve lett és nem véletlenül.) De a 2-es és a 23-as hozzászólás is elég ocsmány, de úgy látszik, ezek még nem ütik meg a szintet a moderátoroknál.
Kedves 52!
Úgy tűnik egyeseket sokkolt,hogy vannak olyan nők,akik hasonló típust keresnek,mint ők maguk...
Véleményem szerint ez teljesen normális😊
Sajnálom,hogy miattam téged is aprítanak!
Én nem foglalkozok velük,nem érnek annyit,hogy felhúzzam magam rajtuk!
Ne aggódj, nem húzom fel magam rajtuk. :) És magam miatt aprítanak, nem miattad. Vállalom, nem félek beleállni ezekbe a konfliktusokba. Meg ismerem az ilyenkor szokásos hárítómechanizmusaikat, mint a feljebb is látható érvénytelenítés, személyeskedés, alázás/lealacsonyítás, gázlángolás...
Sajnos ki kell mondani, hogy nőgyülölő ország vagyunk és rá kell mutatni, hogy miért, mert maguktól ezeket nem veszik észre. És persze, hogy tiltakoznak, vergődnek, visszatámadnak, mert sérül ilyenkor az egójuk. De a nőgyűlölet szó nélküli tűrése soha nem fog pozitív változást hozni.
Kedves 56!
Igen,én is így gondolom.
Sajnos ismételten rá kellett jönnöm,milyen nyomorult világban élünk😔.
Az emberek azt élvezik,ha sárba tiporhatják a másikat!
59!
Ez ártatlan?
Minden 40 feletti nőt lefikàzott...😆
Gyakorlatilag szerinte csak a fiatalok lehetnek szépek🤢.
A helyzet az hogy én már sok 50-es jó nőt is láttam már😊.
Sőt!
Nem is mindenki néz ki annyi akkor,amennyi!
Többek között engem is mindig sokkal fiatalabbnak néznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!